Jovana Veljković i Milica Trajkov – (12. 05.)

i – (12. 05.)

Saša Popović dao je reč Ceci koja je podržala obe kandidatkinje koje su, prema njenom mišljenju, bile dobre u ovom duelu.

– Ja sam obema dala glas. Kandidatkinja broj jedan je bila bolja u prvoj pesmi, a Milica je bila bolja u drugoj. Stoji ti ta energija, i nastup, dopao mi se ceo performans, potrudila si se i podrška za obe– dala je svoj sud Ceca sa čim se složila i Viki Miljković koja je pohvalila njihove energije.

– Meni se od svega dopala opšta agresija druge kandidatkinje u drugoj pesmi. Savet kandodatkinji jedan, dobro promisli, fokusiraj se, jer ti je druga pesma bila loša, a nju pevaš u baražu. Malo me je iznendio ovaj program– iskrena je bila Marija.

Đorđe je istakako kako je Jovana bila bolja u prethodnom krugu, a zatim joj je zamerio stajling koji se nije slagao sa izborom pesme.

– Ne može Jelena Karleuša da se peva u haljini do zemlje. Ona je ludak, ona je jahač apokalipse, moraš da pokažeš makar koleno– rekao je David, što je izrevoltiralo Cecu.

– Ne mora baš ni u gaćama da peva. Neka peva kako hoće, bitno je da tačno otpeva, a ne kako se obukla. Lepa i zgodna– dobacila je Ceca.

Snežana se složila sa kolegama i njihovim kritikama, a zatim je otkrila kako nije dala šesti glas jer nije bilo dovoljno za direktan prolazak dalje.

Bosanac je pohvalio Jovanu za pevanje i svedeni stajling, ali i Milicu za energiju.

Na kraju, Ana Bekuta obratila se svojoj kandidatkinji i posavetovala je da presluša svoje snimke sa probe.

– Milice, to što si dobila od Marije glas, a pevala si njenu pesmu to je za mene dovoljno. Snežana ne da je pogrešila, ovo je za šest glasova– zaključio je Mili.

You might also like