Stefan Tomić i Maja Milutinović – (18. 06.) – četvrtfinale

i – (18. 06.) – četrdeseta emisija – dueli

Samo jedan taster, i to Marije Šerifović, delio je momka iz Đoletovog tima do izjednačenog rezultata.

Kako je Svetlana potrčala u zagrljaj svojoj takmičarki Saša Popović se našalio da je želela da prošeta i pokaže svoj stajling.

– Rekla ti je moja mama, moram da ti prenesem to, pošto te ona obožava, da malo manje skakućeš na Cecu. Mislila je ljubiš Cecu, ali to naskačeš je njen izraz- rekla je Snežana Popoviću.

– Ako ste primetili Ceca skakuće na mene- našalio se Saša.

Nakon malo šale usledio je komentar Marije Šetrifović na nastupe kandidata.

– Maja mi je bila bolja večeras, znaš šta mislim o tebi, želim tu svu sreću u polufinalu. Što se Stefana tiče iz dva razloga mu nisam dala glas, nije mi se dopao program i što se tiče druge pesme nisi joj pevački dorastao. Sve pohvale za napor da nakon pada nastaviš da pevaš, nadam se da se nisi povredio! Visoka ti je štikla pa razumem da si se okliznuo. Inače ne sluša mi se natpevavanje ži to je još jedan razlog što nisam dala glas- objasnila je Mara i dodala da je njemu potreban repertoar zabavnijeg karaktera.

– Hoću da me zabavalja, zabava, zabava!- dobacivala je.

Iako je Tomić prikupio sve simpatije svojim osmehom i stajlingom, pojedini članovi žirija smatrali su da pevanje može da bude još bolje, a među njima je bila i Ana Bekuta.

– Dobri su bili šta. Što kaže Mili ima Brena boljih pesama od ove koju je Maja izabrala- istakao je Bosanac misleći na numeru “Učenici”, sa čime se Mili usaglasio odmah.

Na samom kraju došao je red i na komentarisanje samih mentora.

– Mislim Stefane da te je prva strofa koštala Marijinog glasa, ali imaš odličnu pesmu za , samo budi siguran- savetovao ga je Đole, dok je Maja opravdala Cecina očekivanja.

You might also like