Semir Džanković i Milan Bukilić – (27. 05.)

i – (27. 05.)

Saša Popović zatražio je da se uključi Voja iz bekstjdža, a zatim im saopštio lepe vesti.

– Ja im kažem da Semir i Milan direktno idu u četvrt – rekao je Popović što je ispraćeno gromoglasnim apalauzom, a zatim je dao reč Mariji.

– Dobri kandidati, dobro pojavljivanje, potvrdili su sve što su radili do sada. Dala bih prednost prvom, bio si bolji nego u prethodnom krugu– kratka i jasna je bila Šerifovićeva, dok je za razliku od nje Ana Bekuta smatrala da je Davidov kandidat bio bolji.

– Bukilić je bio stameniji, više borbe, bolje pesme za takmičenje. Semire, malo pad energije. Nemoj više nikada da staviš taj mikrofon na stalak- savetovala ga je Ana, dok je Popović umesto Viki rekao da bi ona sigurno dala prednost Semiru, što je ona potvrdila uz smeh.

– Kandidat broj dva, njegova interpretacija je bila zahtevnija. Dve totalno različite atmosfere koje je teško izneti, prva pesma teška, svaka čast. Semire, super si i vidim kako ti taj posao možeš da radiš, ali postoji jedna razlika između pevača koji rade na tezgi i onih koji guraju muziku napred. Ja mislim da bi ti trebao da počneš da se rešavaš toga jer ovo malo zvuči tezgaroški- obajsnio je Mili što je zasmetalo Ceci koja je smatrala kako on treba da oceni da li mu se sviđa ili ne, a ne daodvaja način pevanja.

– Nisi ukapirala šta ja kažem. To možeš ti da pričaš kao laik da li ti se sviđa ili ne– odbrusio je Milić, što je naljutilo Viki koja je odmah zauzela Cecinu stranu i odbrusila mu da ne može da bude laik ako je u žiriju.

Mili se branio kako je dao stručan savet i da mu to govoti iz namere da sačuva glas, a ne da troši glas kao što se to radi na tezgi. Iako su mentorka i Mili pokušavali da dolažu svoja suprotna mišnjenja, Saša ih je prekinuo i dao reč Snežani.

– Dva neosporna kandidata, ali bih prednost dala kandidatu broj dva zato što je Semir imao neke greške u prvoj pesmi– smatrala je Đurišićka.

Bosancu su oni bili podjedaki i nije želeo da daje prednost. Na kraju su se oglasili mentori.

– Ja sam želeo da se setimo Zorana Simjanovića koji je napravio muziku za film „Sabirni centar“, i Anice Dobre koja je to otpevala i mislim da smo uspeli da malo promenimo priču- kazao je Đorđe, kada je njegov pulen zatražio reč.

– Meni će brak da pukne zbog ovog čoveka, mi svakog dana imamo probe sa njim po 7,8 sati. Ja porodicu ne gledam, toliko nas je sve podigao na viši nivo– iskren je bio Milan.

Ceca se zahvalila svima na glasovima i Semiru poručila kako je bio odličan i da idu u nove pobede.

You might also like