Nikola Savić i Dejan Dačević – (23. 12.)

i – (23. 12.)

Đorđe, Sneža, Mili i Ceca prednost su dali Nikoli, a ostatak čuvene osmorke glasao je za Dejana.

-Dakle u ovom trenutku niko ne odlazi direktno, znači - konstatovala je Sanja Kužet nakon glasanja.

Prva je reč dobila Ana Bekuta koja je tvrdila da su oba takmičara zaista bila izjednačena, a sa njenim mišljenjem bila je saglasna i Sneža.

-Bilo je falševa i svega, ali generalno dva dobra pevača. Popravite se u baražu i pevajte čisto- poručila je Sneža, dok je Ceca udelila niz saveta momku iz Prokuplja.

-Moram Nikoli da se obratim. Vodi računa o intonaciji, sve vreme sam ti hvatala pogled da ti stavim do znanja. Nemoj da misliš samo na tehniku pevanja – poručila mu je Svetlana, a Viki je smatrala da treba da unesu malo emocije i srca tokom pevanja.

Ipak, nakon Violetinog komentara u zaštitu takmičara stala je Snežana tvrdeći da su veoma mladi da bi znali kako se pevaju dvojke.

-Uh mladi, pa i ja sam bila mlada i pevala sa petnaest godina- odbrusila je Violeta, a zbog njenog komentara se Saša popović našalio.

-Momci vi znate da je ovo najveći studio bukvalno u regionu, prema tome sad izađite iz studija i trčite okolo, što Viki kaže da se lepo zagrejete. I kad bude baraž dođite zagrejani, raspalite i ohladite Viki načisto- rekao je Sale i nasmejao sve do suza.

You might also like