Igor Knežević i Ines Senjić – (04. 02.)

i – (04. 02.)

-Igore šestica, a? Posle dvanaest godina pojavljivanja, dobro je… Želim prvo Violetino mišljenje da čujem- rekao je Saša Popović.

-Igor je meni večeras bio jako dobar. Iskreno nisam te do sada registrovala i primetila, sad si mi baš onako skrenuo pažnju. Nisam od onih koji daju glas pa da dam sto razloga zašto nešto ne valja. Što se Ines tiče, divno izgledaš, ali pevanje nije bilo baš dobro- smatrala je Viki.

S obzirom da je prvobitna situacija ukazivala na to da će Ines ispasti budući da je imala samo dva glasa, Ceca je rešila da ovoga puta spasi takmičarku trećim glasom koji će je poslati u i dati još jednu priliku da se izbori za svoje mesto u „Zverzdama Granda“.

Dok su komplimenti na račun Igorovog pevanja pljuštali, Đorđe David uputio mu je kritiku koja se odnose na fizički izgled.

-Skini par kilograma do sledećeg kruga molim te, nisi svestan koliko će to da ti pomogne. Što se Ines tiče, nešto radi nepravilno. Treba više da obratiš pažnju na to kako treba da zvučiš u ovakvom jednom takmičenju. Nisi ni ‘vamo ni tamo- rekao je roker.

Da su Sneža i njen kandidat napravili dobar posao i vidno napredovali zajedničkim snagama potvrdila je i Marija Šerifović.

-Zakucao si to gore, super, snažno i lepo Igore! što se Ines tiče mislim da ne treba da odustaje, ima samo sedamnaest godina, ali ovo večeras nije bilo dobro. Pevaj, pevaj pa se vrati- rekla je Mara.

Koliko su takmičari napredovali od prvog kruga zahvaljujući trudu i radu sa mentorima konstatovao je i Saša Popović, a Cecina upadica mnoge je nasmejala.

-Očekujemo povišicu- dobacila je Svetlana.

-Pa kupili smo ti sad Ceco štikle od šesnaest centimetara. Mi smo ti kupili kao produkcija- rekao je Saša.

-Ko mi bre kupio?! Kada ću da dobijem te štikle?!

-Za Đurđevdan!- umešala se Ana Bekuta.

-Ma daj tih šesnaest centimetara da ga tresnem po tintari- obratila se Ceca Bosancu koji joj je rekao da nema pravo na reč.

Došlo je vreme da i mentori daju svoj sud, a ponosna Snežana nije krila oduševljenje zbog brilijantnog pevanja svog kandidata.

-Srećna sam što si uvažio sve što smo se dogovorili i na čemu smo radili. Neka nam je Bog u pomoći za dalje- rekla je pevačica, dok je Mili tvrdio da je Ines ponosan bez obzira na glasove žirije.

-Ona ima sve adute, izgled, glas koji prolazi kroz matricu. Sa takvim stvarima si rođen i to je ono što je bitno, ali smo i na probi imali problem da zbog svoje nesigurno i svojih sedamnaest godina dolazimo do ovoga. Ja da tako izgledamj bio bi ponosan sam na sebe. Moraš da budeš sigurna u svoj glas i interpretaciju a to ovde nisi pokazala- savetovao je Milić smatrajući da su ovakvi kandidati budućnost Granda.

You might also like