Milan Bukilić – Dva puta sam umra i Ti si mi u mislima – (05. 11.)

– Dva puta sam umra i Ti si mi u mislima – (05. 11.)

Već tokom prvih stihova članovi žirija komentarisali su njegovu lepu boju glasa, a Milija je uspeo odmah da pokrene te je sve vreme sa osmehom đuskao.

-To je šou majstore!- dobacio je Aleksandar, dok je Bekuta bila fascinirana njegovom hrabrošću.

-On ima srca!-zaključila je Ana.

Iako je potajno priželjkivao i Marijin glas, ovoga puta je izostao što je takmičara pomalo razočaralo.

Na veliko iznenađenje onih koji ne znaju, mladi momak iz Crne gore otkrio je da je nekada bio deo takmičenja „Zvezda Granda“, mada je tada bio dosta mršaviji. Ipak ono što je bitno je da ga energija i glas nisu napustili, ali i želja da postane zvezda Granda.

–Pa dobro Bukiliću, kaži nam što si se ugojio?-zanimalo je Sašu Popovića.

-Obećao sam na audiciji da ću smršati i od tada sam smršao pet kilograma. Ma u ovoj emisiji svi smršaju, svi se stanje tako da sam ja odlučio da se prijavim za „Zvezde Granda“ pa možda i ja smršam!- našalio se kandidat, što je sve nasmejalo, a posebno Mariju Šerifović.

Ipak, Bukilić nije upamćen samo po dobrom glasu i energiji, već i po svađi sa nekadašnjim članom žirija Acom Lukasom, o kojoj se i danas govori.

-Tada sam bio mlad i tada me je on apsolutno onako verbalno pobedio- priznao je Milan, mada je i Saša Popović priznao da se obradovao kada ga je video na audiciju u Beogradu.

-Znao sam da ćeš se jednog dana ponovo prijaviti. Moraš sada da obećaš svima nama da ćeš da skineš kilograme!- rekao je Sale nakon čega je usledilo javno obećanje.

Kako je otkrio osim supruge koja dobro kuva za višak kilograma kriva je Amerika u koju je otišao razočaran zbog neuspeha tokom prethodnog učešća u takmičenju. Ipak, ljubav prema muzici i želja za uspehom vratile su ga na Grandovu scenu spremnijeg nego ikada.

Nakon ćaskanja, usledio je i ključni momenat-izbor mentora, a Bukilić je poželeo Đorđa Davida u čijem timu je i bio pre nekoliko godina.

-Želim da nastavim gde smo stali-poručio je mladić iz Crne Gore.

-Nisam te prepoznao, Marija me je podsetila. Ali ti i ja smo imali jedan problem i nadam se da te je Amerika vratila u normalu. Moramo da se slušamo jer si ti mislio da si pametniji od celog žirija. Moraš da mi obećaš da ćeš biti redovan na probama i da mi nećeš pametovati i u tom slučaju te uzimam oberučke! Tada si otpevao po svom, a ne kako sam ti ja rekao i to te je koštalo ispadanja. Moraš da mi veruješ kao mentoru- poručio je roker i dogovor je odmah pao.

Ipak sve je zanimalo iz kog razloga jedino Šerifovićeva nije dala glas mladom pevaču.

-Marija i ja bi imali savršenu konekciju jer ja imam pesme i za nju, ja pišem pesme- priznao je, na šta je ona jasno poručila:

-Ja mislim da tvoj i moj karakter nisu kompatibilni. Nisam mu dala glas zbog njegovog karaktera i personalitija, nema to veze sa pevanjem. Nemam ja živaca da bih ispravljala krive drine!

You might also like