Arnel Joldić i Perica Veljković – (23. 09.)

i – (23. 09.)

Nakon toga došlo je vreme da se kandidati predstave, a led je probio Arnel Joldić iz Tešnja koji je pukom srećom, putem tastera odabrao svog protivnika.

Na crtu mu je stao bivši učesnik „Zvezda Granda“ Perica Veljković koji brani boje tima Cece Ražnatović.

-Novi kandidat, tj. izazuivač je ovim tasterom izabrao kandidata pod brojem 7, Cecinog kandidata i jedan od ova dva takmiačra će ostati kao izabran a drugi ide u i u nekim sledećim emisijima može da bude izazivač, Rezultat, kao što sam rekao još na početku, glasa se isključivo za jedno kandidata nakon pevanja. Samo u slujčaju ako je rezultat 4 prema 4 ja mogu svojim tasterom da izjednačim i tako dam mentoru mogućnost da odredi ko ostaje, a ko ide u baraž- dodao je Popović pre nego što su kandidati zapevali na sceni.

Momak iz Tešnja za svoje prvo predstavljanje odabrao je numere Lapsus Benda i Šerifa Konjevića „Zbog tebe sam vino pio“, dok je Perica zapevao „Ja bez tebe nisam ja“ i numeru Amar Gileta „Prekasno“.

Na samom kraju duela članovi žirija glasali su u Pericinu korist koji je osvojio šest glasova, dok se Arnel izbori za jedan glas koji mu je dala Viki Miljković.

-Ovo znači da Perica ostaje u igri sa Cecom, ništa se ne menja, a Arnelu saopštavamo da će večeras otići u baraž- objasnila je Sanja Kužet.

Dok je Aleksandar Milić Mili tvrdio da su oba kandidata večeras bila nesigurna, Viki Miljković nije krila oduševljenje momkom iz Tešnja.

-Tešnjak, ti si ovde prvi put i imaš jako lepu boju glasa i mislim da ti treba dati šansu i priliku da nešto pokažeš, da imaš mentora i stekneš isksutvo. Mislim da ćeš biti jako dobar kandidat- istakla je pevačica.

-Viki mislim da tvoj kandidat koji je pobedio je iz Tešnja? I sad ko je iz Tešnja ti mu daješ glas? Ja već vidim kako glasaš!- dobacio je Saša Popović, dok se Violeta potvrdno smeškala.

Ipak, po mišljenju Dragana Stojkovića Bosanca i Ane Bekute ovoga puta su samo nijanse presudile.

-Jesu nijanse, ali moram da kažem da momak iz Tešnja zaista ima baš lepu boju glasa, ali se oseća amaterizam. A Perica mi je sladak- dodala je Ana.

Odabir pesama je po mišljenju Snežane Đurišić večeras koštao Arnela Joldića kome je poželela sreću u baražu.

A da je ovo jedinstvena prilika da zasijaju pod svetlima reflektora objasnio im je Đorđe David.

-Ljudi, nemojte da budete mrtvi, zgrabite prliku jer se ovakva šansa jednom ukaže- objasnio je roker, dok je Ceca bila veoma ponosna što je Perica ovako otvorio novu sezonu.

You might also like