Lidija Matić i Sanja Terzić – (27. 05.)

i – (27. 05.)

Iz bekstejdža je podršku kandidatkinji Lidiji Matić davao Anid Ćušić, „Zvezda Granda“ iz sezone 2017/18, koji je otkrio da je sa njom u emotivnoj vezi.

Obe kandidatkinje dobile su po 5 glasova žirija a prva je glasove obrazložila Ana Bekuta, koja je pohvalila nastupe.

-Retko slušamo narodnu muziku ovde. Mogli bismo da raspravljamo o izboru pesama, ali tako narodnjački pevati, meni je to sjajno. I uvek ću glasati za to, bravo cure! – rekla je Bekuta, a sa njom se složila i Viki Miljković.

-Željna sam da čujem narodnjake u „Zvezdama Granda“. Molim vas da se u novoj sezoni prijavi što više narodnjaka. Apelujem, kumim, molim, stvarno nam nedostaje to – rekla je Viki i pohvalila nastupe takmičarki.

Dragan Stojković Bosanac pohvalio je žiri:

-Mislim da je ovo realno glasanje, ne znam koliko je moja Marija trebalo dobiti glasova, ali ‘ajde sad. Šalu na stranu, prva kandidatkinja ne može biti bolja. Tvoja boja glasa je toliko komercijalna, fraze su odlične. Ti si ih završavala kako treba. Bežao ti je glas na momente, a i meni bi pobegao. Iskreno, ti si suvo narodnjačko zlato od ženskihpevača u ovoj sezoni – rekao je Bosanac prvoj kandidatkinji, dok je drugoj takmičarki objasnio finese u kojima je imala sitnegreške po njegovom mišljenju.

-Mislim da si bila hendikepirana sa drugom matricom jer se nije čuo taj izvanredni foršpil koji je razbio. Ali ti si se izborila i pobedila matricu, alal mu ćufte ko bi pevao uz ovakvu matricu – zaključio je Boske.

Saša Popović je prekinuo ovo obrazlaganje glasova sa važnom informacijom:

-Kada pričamo o kandidatkinji broj jedan Lidiji Matić ona je našla sebi dečka po meri i on se nalazi u bekstejdžu. To je jedan od pobednika „Zvezda Granda“, da li će neko da pogodi ko bi to mogao da bude? – pitao je Popović žiri.

-Jel' Haris Berković sa Radom još? Jel' on? – pitala je Marija Šerifović.

Nakon negativnog odgovora Viki je dala svoj sud:

-Anid Ćušić – rekla je Viki, a režija je uključila bekstejdž i bilo je jasno da se radi o Anidu, koji se rukovao sa Vojom Nedeljkovićem.

-Ne bih te ni prepoznao da mi Voja to nije rekao – iskren je bio Popović, a Đorđe David je dodao da bi mislio da je to košarkaš Luka Dončić, što je nasmejalo sve u studiju.

Saleta je zanimalo kako ta veza funkcioniše.

-Koliko ja znam ti si iz Mostara, Lidija ti si iz Ljubljane… – počeo je Popović.

-Viđaju se u Banja Luci – primetila je Marija, a Anid je pojasnio da je ipak reč o Zagrebu.

-Dva meseca smo skupa. Sad je najslađe – priznao je Anid a Voja je otkrio šta je razgovarao sa pobednikom „Zvezda Granda“.

-Pitam ga da li je on izabran zato što je pobedio ili zato što ga ona voli, a on je rekao da je to zato što ga voli – rekao je voditelj.

Ponovo se pristupilo komentarisanju nastupa a Marija je istakla šta treba prva takmičarka da uradi kako bi bila još bolja.

-Najpre da prestaneš da praviš vilicom ukrase, pod dva ono magare vibrato, šta će ti to? I treće kada kreneš da pevaš neki ukras razloži ga kako bi izašao tačan a ne u nekom polunedovršenom jodlu. Hitno primeni to i biće dobro – poručila je Marija i naglasila da joj se nastup druge kandidatkinje nije dopao.

Đorđe David se složio sa mišljenjima kolega a objasnio je da nije dao glas prvoj takmičarki jer se prema njegovom mišljenju Verica Šerifović ovako ne peva.

-Nemoj da si bezobrazan – reagovala je Snežana Đurišić, a Đorđe je odbrusio:

-Neću ulaziti tebi u rečenicu kada ti budeš pričala… – počeo je Đorđe, a Sneža je uzvratila:

-Lupaš Đorđe. Izvini, ali lupaš – rekla je Snežana ljutito.

Roker nije ostao dužan:

-Ne lupam! Nemoj me prekidati, nemoj da si nepristojna! Nema potrebe, pusti me da završim – reagovao je Đorđe i nastavio sa objašnjenjima glasova.

-U prethodnom krugu si mi bila bolja, a kada je u pitanju kaniddat broj dva, mene si ti jednostavno više zabavila. Ali sve u svemu ovo mi je malo bilo vašar. Malo se nisam snašao u svemu tome i nije mi baš prijalo kao publici. I da zovem narodnjake da se prijave, fale, ali isto tako zovem pop i rok pevače. Pa da se ćeramo – rekao je Đorđe.

Marija je imala pitanje:

-Ko nevoli da čuje dobrog narodnjaka, ja se izvinjavam? – upitala je Marija.

Snežana je rešila da pojasni Đorđevo mišljenje:

-Ako ne zna neka pitakao što ja pitam Đorđa kada je neki rok da li ovo valja. Priča gluposti – rekla je Snežana, a Đole je negodovao.

Popović je presekao:

-Kanidatkinja broj jedan je suva komercijala. Ne može niko da peva ko Verica, i ne treba, da se razumemo.

Aleksandar Milić Mili je imao svoje mišljenje:

-Meni je ovo bilo simpatično poselo, i to je – rekao je uz osmeh Mili očigledno želeći da isprovocira reakciju, a prvi je reagovao Bosanac.

-Jok bolja je ona vaša rokerska cika – naglasio je Boske, a Viki je dodala:

-Arlaukanje, vika i sve ostalo – rekla je Viki.

Završnu reč su kao uvek imali mentori. Ceca je pohvalila nastup svoje kandidatkinje:

-Lepo si to otpevala, podigla si publiku što je bi i cilj, a pažljivo ću da preslušam tvoj nastup kada se bude emitovao. Želim ti svu sreću u baražu – poručila je Ceca svojoj takmičarki.

Snežana nije skrivala da je bila nezadovoljna glasanjem.

-Sigurna sam da je trebalo da imaš 6 glasova kao i druga kandidatkinja. Ako može nekima da se da 6 glasova koji nisu to zaslužili, onda ne znam zašto se ne bi dalo pevačima koji apsolutno to zaslužuju?! Niko nije Verica Šerifović od onih ljudi koji sede tamo, ali s obzirom da ti je rok pevač uštinuo glas samo napred, pevaj i srećno – poručila je Snežana svojoj takmičarki.

You might also like