Velsan Zulović i Hamza Gušić – (27. 05.)

i – (27. 05.)

Žiri je na kraju večeri bio mišljenja da su oba takmičara ujednačena, pa se ovaj duel završio nerešenim rezultatom.

Kako se završilo pevanje, tako je Đođe prišao Snežani i poljubio je u znak zahvalnosti što je njegovom takmičaru dala glas, aludirajući na to što on njenoj takmičarki nije dao glas u prošlom duelu.

-More marš bre! – rekla je Snežana ljutito.

Velsan i Hamza su dobili po pet glasova, a Mili je bio taj koji je presudio u ovom duelu, pa je nakon nastupa obrazložio svoju odluku.

-Ja ne znam šta ovi glasaju, prvi kandidat pakao, pogrešno otpevano, puno falševa. Ranije si mislim bio mnogo bolji. Hamza, ja tebe podržavam i zato ti nisam dao glas. Ja sam tvoj fan i prošli put sam te branio, tada si bio dobar, sada si se spustio, pao si u obe pesme- rekao je Mili.

Nakon Milija, Bosanac je dao svoj komentar, pa je priznao da je prošlo izlaganje shvatio kao atak na narodnu muziku.

-Ne znam da li je ovo atak na narodnu muziku, ali stvarno nema smisla. Prvi kandidat, ti jesi pevao razne verzije pesama, u prvoj pesmi je bilo tri verzije, dobro si pevao i ne znam kako se to peva. Ja znam da Mili ne čuje dobro. Hamza, ti si tek sad otpevao Ljubu kako treba, prošli put ti nisi imao veze, sad si tek ubio Boga – rekao je Bosanac.

Nakon toga Snežana i Ana su ušle u malu raspravu. Bekuta je tvrdila da je Hamza napravio pet dikcijskih grešaka u Đanijevoj pesmi, dok je Sneža sa druge strane ostala pri stavu da joj to ne smeta, a napomenula je koleginici da je i ona napravila grešku u izgovoru u numeri „Cven konac“ kada je pogrešno izgovorila reč urekla ga.

Nakon toga mentori su dali završne reči, a kako se čini Marija i Đorđe bili su zadovoljni nastupima svojih takmičara.

-Hamza, druga pesma je meni bila pucka, ne mogu sada da komentarišem za dikciju, ali ajde da čujemo. Intonacija, dinamika sve na mestu i konačno smo čuli Hamzu kako peva i u falsetu i ovako, hvala – rekla je Marija.

-Što kaže Snežana, ako ja kao neznalica za narodnjake dođem sa tobom i dovedem te u situaciju da ti pet narodnjaka da glas, onda i nisam neka neznalica – zaključio je Đorđe.

You might also like