Monika Stanišić – Tužna pesma i Negativ – (10. 12.)

– Tužna pesma i Negativ – (10. 12.)

Iako nije prošla dalje, ova kandidatnika je izazvala do sada najveću polemiku u žiriju, a čak su se Đorđe David i Viki Miljković posvađali oko nje.

-Meni ovde neke stvari nisu jasne. Ti si vrlo tačna u odnosu na prethodnog kandidata, valjda zbog toga što nisi iz Pariza, pa zato nisi prošla. Bosanac uzmi harmoniku i pusti mene da pričam. Ti samo imaš problem zbog disanja, za posao si stvarno lutka.

-Ja tebe Đorđe nekad ne razumem, ne samo ja nego ceo svet. Dušo moja imaš malo godina, odabrala si pogrešne pesme. Ti ćeš jednog dana kidati ovu scenu i to stoji, ali sada je ovo tanko, fali ti još malo vremena- rekla je Viki, a onda se umešao i Saša Popović:

-Evo Đorđe u tvoju korist, ja bih isto pustio pre ovu kandidattkinju, nego prethodnog takmičara.

-Pa da, o tome je još Dotojevski pisao. Mili je jedini prepoznao ono o čemu ja pričam – dodao je Đorđe, a onda je Bosanac održao lekciju za pamćenje:

-Baviti se poređenjem ko je šta i kako, a da ne ispadne pred gledaocima da se dogovaramo je jedna zla namera i širenje loše energije. Ti si devojko mlada, od svega što imaš je stas, prvo treba da ide glas, pa na trećem mesti stas. To kod Đorđa može da važi stas, a prvo treba da se peva- kazao je on, a onda je Đorđe odgovorio:

-Šta lupaš Boske, ko je pomenuo stas?

-Nemoj Đorđe, nismo mi na ti da mi se tako obraćaš. Ti imaš da se najedeš muzičkog hleba još mnogo da bi mogao da se obartiš meni, a u poznim si godinama već. Nije ovo obdanište da se tako ponašamo, a neko nije išao ni u obdanište.

–Ja moram da priznam da sam glasao samo za stas – zaključio je MIli.

You might also like