Melisa Zijadić i Antonija Čerkez – (25. 05.) – ČETVRTFINALE

i – (25. 05.) –

Prvi je reč dobio Mili koje je proed Marije jedini dao glas Antoniji, sa zatim je obrazložio i zašto.

– Antonija je gotova zvezda. Glasao sam za nju jer je bila u akapeli tačnija, prezentnija i jedna od retkih koja peva nove hitove i iznosi ih kako treba. Rođena zvezda– objasnio je Mili.

Viki je priznala da je kod nje ovog puta odlučio žanr koji Melisa izvodi.

– Obe moje miljenice i jako drage. Odlučila sam se za Melisu jer je njema muzika meni približnija i imaš jako lepe trilere i ukrase– rekla je Miljkovićeva, a Melisa je otkrila kako je jako bolesna i što je sprečilo da se u potpunosti da na sceni, međutim žiri to nije primetio.

Marija je istakla da je ovo jedna od najtežih emisija u kojoj peva dvadeset fenomenalnih kandidata, a zatim je pohvalila Antonijinu akapelu.

Snežana je istakla kako je kod nje presudio repertoar koji su izvodile.

– Obe su za . Melisa je večeras pevala težak repertoar sa kojim se dobro izborila i zato moj glas– prokomentarisala je Đurišićka dok je Ana zamerila Antoniji drugu pesmu koji je izvodila.

– Melisa u sve tri pesme jako tačna. Antonija, nije mi se dopala „Psiho“ pesma, ali u akapeli jako tačna– dodala je Bekuta.

– Melisa, Makedonija može da bude ponosna na tebe. Glasao sam jer si pevala teži program i ovo je najveći pomak za tebe. Antonija, meni se dopala pesma „Psiho“, to mi je nešto novo i interesantno– zaključio je Đorđe David.

Iako je Cecina kandidatkinja prošla direktno, ona je pohvalila i Čerkezovu, dok je Bosanac kratko izjavio da su obe odlične.

You might also like