Milica Gajić i Nađa Mujezinović – (16. 12.)

i – (16. 12.)

Jednoglasnom odlukom žirija sa maksimalnim bojem glasova ovom duelu je pobedu odnela Nađa koja nastavlja takmičenje, dok će Milica pevati ponovo u baražu.

Mili i Ceca su su se saglasili da je Nađa bila bolja, dok je Ražnatovićeva imala i jednu zamerku kada je u pitanju večerašnji nastup.

-Kandidat broj dva, orginalna farba, orginalan doživljaj, nešto što se ovde traži, bila si bolja. Imaš i ti Milice segmente na kojima treba da se radi, ali broj dva je bila prezentnija i više je pokazala – rekao je Mili, a Ceca se nadovezala:

-Drastična je razlika, dvojka je bila zaista dominantnija. Jedina moja zamerka, bila si mi bolja u prošlom krugu, dala si mi više emocije. Odličan si pevač, da mi samo malo duše, Josipa mi je bila više mehanički odrađena.

Iako je dala Nađi glas, Marija je u svom izlaganju takmičarki uputila žestoku kritiku i poručila da pod hitno mora da dobije mentora.

-Broj dva dobra, prva pesma bolja, druga pesma nema pojma. Drago mi je što ćeš dobiti mentora, hitno ti treba mentor, ti si jedno divlje biće inače sve ode -zaključla je Marija.

You might also like