Nikolina Milosavljević i Tamara Sibinčić – (08. 04.)

i – (08. 04.)

Nikolina je osvojila 6 glasova i plasirala se direktno u sledeći krug izvevši pesme „Živim za to“ od Slađe Alegro i „Uzmi ili ostavi“ od Marine Živković, a Tamara je dobila 4 glasa žirija, a pesme koje je pevala, Leontininu „Takve više ne prave“ i „Ja za ljubav neću moliti“ od Nine Badrić, nisu zvučale ubedljivo u njenom izvođenju.

Snežana Đurišić je pohvalila nastup prve takmičarke za koju je rekla da je bilo intonativnih nesigurnosti ali da je sve naterala da je slušaju, i istakla da je bilo lepo „i da je slušaju i da je gledaju“ a potom se obratila drugoj takmičarki.

-Sve je to bilo lepo, dobar odabir pesama ali toliko intonativno nestabilna. Bilo bi šteta da ne prođeš dalje, želim ti sreću – poručila je Snežana.

Dragan Stojković Bosanac se žalio zašto njegovom prethodnom kanidadatu nije Snežana dala glas pa posle da ga kritikuje, rekavši da će to da zapamti.

-Sve što je rekla Snežana nema pojma. Bila si odlična, razdragana, sve si lepo optpevala kako ne treba i najblje si igrala i treba što više da igraš – našalio se Boske koji je glasao za obe kandidatkinje, a onda se uozbiljio:

-Nama treba i da igraju alo, a ne ko drvene Marije da stoje.

Viki MIljković je naglasila da je dala glas drugoj kandidatkinji kako bi je spasila od ispadanja.

-Ti na mene večeras nisi ostavila utisak a ako bih komentarisala pevanje bilo jekorektno. Nema tu mnogo mana. Potrudi se da nešto uradiš da bi se izdvojila iz gomile. Možeš, imaš lepu boju gasa ali si ravna linija – rekla je Viki.

Odlučnost je bila ključna da Marija Šerifović da glas prvoj kandidatkinji.

-Kandidatkinja broj jedan ima rešenost da želi da uspe, da ide daleko i da želi da u ovom poslu bude jako uspešna, što je jako važno – rekla je Marija koja je primetila da je kandidatkinja bila visoka malo u pesmi iz prevelike želje za uspehom, dok je drugoj takmičarki poručila da je sve tačno i lepo ali da nedostaje napad i autentičnost.

-Ja bih se ubila da dok pevam neko proverava telefon, gleda koliko ima sati. BItno je izazvati pažnju. To je ono što tebi nedostaje.

Drugačije mišljenje je imao Aleksandar Milić Mili.

-Meni su oni kao prethodna dva kandidata, samo u drugim pesmama. Prve pesme su im bile katastrofalne i bio sam siguran da neću dati glas. Kandidatkinja je bila relativno tačna u drugoj pesmi, i kada neko uspeva da se probudi istera do kraja, zato sam dao glas jer mislim da to treba podržati – obrazložio je Mili svoj stav.

Ani Bekuti se nije dopao nastup druge kanididatkinje:

-Otako si se pojavila na ovoj sceni ti nam ništa nisi dala, ništa nisi pokazala. Evo ti primer prve kandidatkinje kako se treba boriti i takmičiti. Ti imaš štofa, potencijala, opusti se i dođi do nas – poručila je Bekuta.

Saša Popović je primetio da Bosanac stalno ustaje i šeta dok drugi članovi žirija pričaju paga je upitao zašto to radi.

-Zato što me boli kičma pa mi je doktor preporučio da malo prošetam – odgovorio je Boske.

Završnu reč imali su mentori. Đorđe David je istakao da je na probi sve bilo suprotno.

-Prišao sam svojoj kandidatkinji koja je sjajno otpevala pesmu na kojoj je sada pala i rakao joj da nemaproblem, naročito u porešenju sa prvom kandidatkinjom koja nije mogla da se sastavi. Sad se dešava „mortal kombat“. Ova kao hijenaujeda ovu plastikuna stjdžu, ti u prvoj pesmi kao da te neko naterao da ovde izađeš. A onda u drugoj pesmi izađeš i uradiš ono što treba. Da li će nas prva pesma koštati videćemo – poručio je Đorđe svojoj kandidatkinji.

Ceca Ražnatović je čestitala prolazak svojoj takmičarki i obećala da će raditi još bolje za sledeći krug.

You might also like