Danijel Ajetović i Nejaz Neki Ramčevski – (12. 05.)

i – (12. 05.)

Momci su dali sve od sebe da se pokažu u što boljem svetlu, a tome svedoče i glasovi stučnog žirija. Ovog puta su nijanse presudile, pa je tako Danijel odneo pobedu sa samo jedanim glasom više u odnosu na Nekija koji će večeras ponovo nastupati u baražu.

Kako je Đorđe David presudio u ovom duelu, odmah se nakon glasanja obratio takmičarima i priznao da je pogrešio. Kako je rekao učinlio mu se da je u jednom trenutku bilo nerešeno pet, pet, pa je hteo da i on da svoj glas.

Odmah se oglasila i Marija Šerifović koja je iznela i zamerke i pohvale na račun oba takmičara.

-Obzirom da od petog kruga, da li bilo šest, šest morali bi da imamo preglasavanje i ja ne želim da se ovde davimo kao zmija žabu. Kada god budem osetila da je neko za koplje bolji, ja ću svoj glas ostaviti. Meni je Danijel bio bolji, sve pohvale za drugu pesmu, to je bio jedan jako uspešan izlet. Ovde se ne hvali tako često to, Mili i ti ste to dobro uradili. Broj dva, mesto ti je u sledećem krugu, ali sam ja dala predsnot Danijelu – rekla je Marija.

Ceca je priznala da je je izneadila Marijina odluka, pohvalila je oba takmičara i istakla da su obojica trebali da imaju po šest glasova.

Viki Miljković nije nikako mogla da se pomiri sa činjenicom da njen takmičar nije dobio sve glasove i odmah je ušla u polemiku sa Milijem.

-Ti ne poznaješ ovu vrstu muzike i nemaš pojma – rekla je ona, dok je Marija odmah odgovorila:

-Danijel je razigraniji, veseliji, smeje se. Ne može da dođe ovde i da peva Princezu kao tužna vrba. Da li bi ti tako pevala, pa ne bi! Ja govorim samo prednosti kandidata broj jedan. Kao član žirija sam dala svoje mišljenje i ne želim da budem psihički zlostavljana jer imam svoje mišljenje.

Nakon što je Marija dala svoj sud, desilo se čudo u „Zvezdama Granda“. Saša Popović je dao reč Ani Bekuti, koja je ipak dala malu predsnot Violetinom takmičaru, a ona je ostala iznenađenja.

-Meni se više dopao Nejaz! Kad ja nisam bila divna Viki? Nejaz je tipičan naslednik repertoara Murahema Serbezovskog i mislim da si njegov naslednik. Emociju koju ti prostreš ovde, Danijel to ne može. Ali je Danijel upotrebljivi i ti to možeš da naučiš od njega – kazala je Ana.

-Ju Bekuta iznenadila si me, šaljem ti poljubac – dodala je Viki iznenađena nakon ovih reči.

Bosanac je na samom početku izlaganja rekao da će se takmičarima od petog kruga obraćati kao kolegama jer idu koracima ka profesionalizmu, ali je naglasio da će biti oštar.

-Prvi kandidat, ovde se vrši zamena teza. Marija je časno i pošteno glasala, a Đorđe kalkuliše, i pogrešio je. Nema Mariji šta da se spočitava. Kolega broj jedan prva pesma odlična, bavio si se inetpretacijom, problem je oštru boju namestiti, a lakše je kod tebe mutnu izmeniti. Duga pesma je bila vrh vrhova, jedan kulturološki pomak romske muzike i zato od mene dobijaš debelu desetku. Drugi kolega, ja sam zamalo hteo da ne glasam, jeste sitno, ali smo kolege, ne može se u prvu pesmu ući sa takvim falšom. Izbor tvojih pesama je niskoprofilisan, to svi pevaju svuda. Kad bih se opredelio, bio bi kolega broj jedan, za tebe jendna lepa osmica. Mili samo da kažem nisi nikakav producent, kada bi se moji pevači obtratili meni takvim tonom, nikad ne bi više ispred mene zapevali – rekao je Bosanac.

Na kraju su mentori dali završne reči. Mili je bio zadovoljan učinkom, dok je Viki i dalje ostala pri stavu da je njen takmičar morao da dobije sve glasove.

-Mene ništa ne čudi ovde, sad kada sam slušala ovo, većina je bila za takmičara broj dva. To znači da sam ja u pravu. Falš se desi svima, to je manja greška nego kada je boja zatvorena i tupa, ali nije moje da sudim o tome. Ali ako moramo da se opredelimo za jednog kanidata, mislim da će nastavak emisije biti interesantan – kazala je Viki ljutito.

-Jednom prilikom mi je moj otac koji je neuropsihijatar dao savet. Viki iza reči moraju da stoje misli, moraš da smisliš pa da kažeš. Kad bez misli pričaš onda si zanimljiva. Taj savet glasi, ako nemaš rešenje odloži ga. Upravo ćemo to sada da uradimo, pa ćemo da vidimo za koga će se od njih dvojice više čuti – rekao je Mili, dok je Viki sve vreme dobacivala i negodovala.

You might also like