Dženan Rakić i Ena Radojičić – (25. 02.)

i – (25. 02.)

Krajnji ishod ovog duela išao je u korist talentovanom Dženanu koji se izborio za svih šest glasova, dok je devojka iz Violetinog tima osvojila tri glasa.

Saša Popović želeo je da proćaska sa podrškom koja se nalazila u Vojinoj sobi emocija, a veliku pažnju privukao je Dženanov prijatelj za koga su mnogi pomislili da je takmičarov brat budući da neverovatno podsećaju jedan na drugog.

-Ovo je čovek koji je polu lud i može da imitira šta hoćeš! Ajmo ovako, Kristijan Golubović, Bosanac i treće po tvom izboru- rekao je Đorđe David, dok je žiri zahtevao da imitira samo Bosanca.

-Draga moja, ovako bih ja rekao tebi. Što se tiče druge pesme, ovako, početak započela malo distoniranjem, gornje lage malo nesigurne, možda te je malo trema pojela, a ti Popoviću ne kolutaj učima. Što se tiče a, o, u, ispevavanje mora da bude na niovu. A što se tiče ovog malog iz Bihaća tako se peva- imitirao je takmičarov drugar Bosanca bukvalno identičnim glasom što je publiku i žiri nasmejalo do suza.

Nakon malo šale, došao je red i na komentarisanja, a prvu pohvalu je momak iz Bihaća dobio od Bosanca.

-Prvi kandidat mi je bio super, ali moram priznati da je na prvu pesmu navalio kao na drugu iako je stilski drugačije. Imaš štofa, bacaš šarma, ali ti si ubio, a ja se onda pitam može li još jače. Fantastičan je pevač, umeo si da prospeš onu bosansku dušu, a ti si samleo tu emociju. To je zamerka konstruktivne prirode, ti si već postao zvezda. Evo publika vreć navija za tebe. Što se tiče Ene suviše je to amaterski, nedovršene su fraze, ali mi se dopada njena boja glasa, ali ima dosta da radi. Nije Brena podvriskivanje, to je neka druga filozofija- objasnio je Stojković.

Mara je pohvalila njen izbor pesama uz savet da radi na sebi, a impresije zbog Đoletovog kandidata nije mogla da sakrije.

-Vrlo konstruktivno, ali potrudi se da svaka pesma ne bude ista. Ne mora uvek da se reži i kroz zube-posavetovala ga je Šerifovićeva.

Imuna nije ostala ni Ceca kada je u pitanju Dženanovo izvođenje za koga tvrdi da je čista desetka, a za Enu je smatarala da je mogla da dobije bar glas više.

-Lepa si i scenična ali bih te zamolila da se malo više smeješ. Scena ne trpi da budeš namrgođena. Kako god da nam je u životu moramo da se smejemo ispred publike jer stvarno si jako lepa da bi bila ljuta-poručila je Svetlana.

Iak Sneža ne peva ovu vrstu muzike istakla je da je Dženan sjajan takmičar, a poput kolega dala savet Eni da nastavi da radi na sebi.

Istog stava bio je i Mili koji je bio očaran talentom mladog momka iz Bosne.

-Nađite ti i Đole impostaciju glasa i to je toliko skupo, ja garantujem da to može da ide do finala. Ovo je jedna energija koju mi tražimo ovde- pohvalio ga je Mili tvrdeći da su Ena i Viki oštećene za glasove.

-Ja osećam i znam da u tebi postoji vatra koju ti ovde nisi izbacila. Umrtvila si svoj nastup. Ako dobiješ šansu raspali tu vatru!

-Sledi ti cipela u bekstejdžu, šta sam ti rekao za prvu pesmu ? Ne reži nego pevaj- složio se Đole sa kolegama iako je preponosan na uspeh svog takmičara.

-Dozlojadilo mi je da se uvek nešto borim i svađam. Ena je napravila veliki korak, dosta je napredovala, toliko se trudila. Nekada tu decu treba da nagradimo kada naprave taj iskorak. Taj jedan ili dva glasa njima mnogo znači- rekla je Enina mentorka, a Saša je odmah podržao.

-U prvom krugu ona je bila više konobarica nego pevačica, a sada je više pevačica nego konobarica!

You might also like