Husein Spasoli i Slavica Angelova – (29. 04.)

i – (29. 04.)

– Prvi kandidat prosto to više ne može dalje ovako. Toliko bezvoljno, prva pesma ni tonove nisi pogodio. Sinan nije bio loš– rekao je Bosanac dok ga je Mili ubeđivao kako je Husein pevao po originalu i da tako ta pesma inače zvuči sa čim se Stojković nije složio a zatim je prešao na komentarisanje druge kandidatkinje za koju je rekao da je bila prazna i da mu se nije dopalo.

– Može neko da ne voli tu vrstu muzike, ali Husein je pevao kako treba. Druga kandidatkinja je trebala da ima sve glasove jer su obe pesme bile fenomenalne– rekla je Viki sa kojom je mišljenje delila Ceca.

Snežana se složila sa Bosancem da je ovaj Huseinov nastup bio njegov maksimum, i smatrala je da je Angelova zaslužila šest glasova.

– Huseine dala sam ti glas jer idi u , druga pesma je bila okej. Kandidatkinja broj dva je dobra pevačica i dobro si se izborila. Istina, mogla si direktno dalje, ali odabrala si da pevaš, ne težak program nego da li ti te pesme stoje, ovo pevaju dve divljakuše, a ti si fina devojka. Problem je bila ekspresija, ali si dobra pevačica i mesto ti je u drugom krugu- dala je svoj sud Marija što je podržala i Ana Bekuta koja je dodala da je pesma „Tango“ bila tanka što je izrevoltiralo Davida.

– Daj Ana, molim te. Vi sve dublje i dublje upadate u septičku jamu sa tim komentarima. Žena peva bolje od svih tvojih pevačica koje imaš ove godine u takmičenju– drao se Đorđe, dok mu je Bekuta uzvraćala.

– Sujeto, prestani bre više! Sujetan si, imam pravo da kažem svoje mišljenje, prestani da me prekidaš– odbrusila mu je Ana koja je dodala kako Huseinu zamera što nije bilo borbe, ali da nije loš pevač.

Na kraju reč su dobili mentori, a Đole se pre svega izvinio Aninim kandidatkinjama.

– Slavice, ja ti potpisujem da si ti jedna od četiri izuzetne pevačice ove godine. Neka devojka je pevala bolje od tebe, a mnoge gore i dobile su šest. Odvali u baražu– rekao je David, a Mili je u svom stilu prokomentarisao kako je Spasoli imao odličnog mentora i da je bio dobar.

You might also like