Amir Duraković i Maja Jevtić – (29. 04.)

i – (29. 04.)

Saša Popović nije mogao da veruje da Maja nije dobila maksimalan broj glasova, a jedini koji nije glasao bio je Bosanac.

– Kako je ova devojka otpevala, posebno prvu pesmu, ovo je domaći zadatak– rekao je Popović.

Snežana je smatrala kako je Amir pevao netačno i da je bio za četiri glasa, a Maja za šest.

Ceca je glasala za oba kandidata, dok je za Maju objasnila kako je bila bolja u prvoj pesmi.

Ani Bekuti se Amir nije dopao kada mu je ukazala na greške koje je imao u pevanju, i složila se da je Marijina kandidatkinja trebala da ide direktno.

– Prvi kandidat ima odličnu boju glasa, lepu izražajnost i vrlo prljavo pevanje za ovaj krug. Međutim, ti napreduješ, to se čuje, ti želiš napred i dao sam ti glas podstreka. Druga kandidatkinja, bila si daleko lošija nego prošli put. Moje muzičko poštenje moram da vagam. Prva pesma jako umorno je delovala, sam ulazak u prvu pesmu bio je debeo falš. Za tvoj nivo i tretman koji si postavila to ti se nije smelo desiti, druga pesma mi se više dopala i uskraćenje mog glasa je bilo za podsterk– objasnio je Bosanac.

Marija je poručila svojoj kandidatkinji da je bila dobra i za prolaz, a da će sitne greške ispraviti.

Mili se složio sa prethodnim komentarima za Amira, ali i za Maju kako je imala odlične momente ali i greške.

– Počev prethodnog para i ovog vi sada da izađete na bilo koji festival vi biste objasnili šta je pevanje na bilo kom terenu, što znači da mentorski rad ima smisla– istakao je Đorđe.

Viki je pohvalila svog kandidata da je divan momak koji mnogo radi, ali da u tolikoj želji ume da „izgori“ i zahvalila se kolegama na komentarima.

You might also like