Enis Todić i Filip Čavić – (04. 11.)

i – (04. 11.)

Prvi je svoj sud dao Đorđe David koji je Filipa posavetovao da promeni jednu bitnu stvar kada je u pitanju scenski nastup.

– Filipe, jako dobra boja i pevanje koliko ja tu materiju poznajem, ali malo više vedrine i života fali. Kandidat broj dva odličan, drugu pesmu si razvalio- rekao je roker, a zatim je u svom stilu nastavio Bosanac koji je taktički glasao.

– Moram priznati da mi se više dopao kandidat broj jedan, ali da ne bude slučajno kod Cece neka bude na raspolaganju svima nama. On je jako dobar i boja glasa i dikcija, ukrasi su na mestu. Što se mene tiče ti si meni bio odličan– objasnio je Stojković sa kojim se složila Bekuta kod koje je za glas ipak prevagnulo Enisovo iskustvo.

– Ako prođeš Filipe pokušaj da taj manir muzičke poštapalice da izbaciš i daj malo osmeha i vedrine– poručila mu je Bekuta.

Ni Marija nije imala velike zamerke za kandidate koji su odmerili snage u ovom muškom duelu.

– Enis dobar, ovo što si odabrao je sve bilo tačno i korektno. Kandidat broj jedan poznat mi je taj lik, vodi računa i kako se ponašaš i kako pevaš i kako izgledaš, znaš da pevaš ali moraš dosta toga da ispraviš– istakala je Šerifovićeva.

Mili je primetio kako Čavić nije sakrio svoju nesigurnost što su svi premtili zbog čega je poručio ne samo njemu već svum takmičarima da na sceni moraju da nauče da vladaju sobom i sakriju nesigurnosti koje javnost uvek primeti i da se fokusiraju i istaknu svoje dobre strane.

– Dobri su i jadan i drugi, Filipe ti si dobar narodnjak i uz pravog mentora mogao bi mnogo, Enis standardno dobar– rekla je Viki, a Snežana je dodala kako je Todić jak protivnik zbog čega Filip nije mogao da dođe do izražaja, ali da ima elementa da za uspeh u ovom poslu ako neko bude radio sam njim.

Na kraju je Ceca zapretila Enisu Todiću kome je našla manu.

– Što se kandidata jedan tiče prijatno sam iznenađena i želim ti da ostaneš u „Zvezdama Granda“. Enise, standardno dobro, ali vežbamo da ne mrdaš mikrofon. Vezujem ti ruku oko ramena i vrata ne znam šta ti je to, to mi je radio Semir sad ti, on je imao tu manu, ali to ćemo da promenimo– poručila je Ceca.

Podsećamo nakon prvog pojavljivanja u novoj sezoni, Enis je sumirao utiske pred našim kamerama i priznao da ga posebno raduje što će nastaviti saradnju sa njegovom mentorkom Cecom Ražnatović.

-Imao sam tremu za divno čudo, svi kanidati su odlični. Ja sam to shvatio dok sam ih slušao na probi, rekao sam kao da je treći ili četvrti krug, a ne prvi. Trema je rasla, ali je sve prošlo dobro hvala Bogu. Za sam zadovoljan i drago mi je što sam ostao kod Cece naravno – rekao je on za Grand i otkrio kako je reagovao kada je čuo za nova pravila:

-Malo je čudno, ali je sam se navikao, biće zanimljivo. Iskreno da kažem i jesam i nisam spreman, ne znam. Potrudiću se da spremim sve unapred i da sve to bude kako treba.

You might also like