Almir Gačić i Nikolina Perković – (11. 06.) – četvrtfinale

i – (11. 06.) – trideset deveta emisija – dueli

Saša Popović podsetio je kako je na kraju prošlog kruga ostalo mesta koja su, između ostalog, popunili Almir i Nikolina nakon zajedničke odluke žirija.

– Mi smo se ovde dogovorili da napravimo . Ostajem pri svome da nisu njih dvoje dali po glas, ja bih dala. Almir, zanimljiv program, ali nije dobro izveden. Obe pesme si vukao nazad, nisi mi delovao raspoložen za takmičenje, ako da nije bilo borbe. Nikolina, ja mislim da ovo nije straktivan program za takmičenje- dala je svoj sud Ana Bekuta koja nije glasala,

Na njeno viđenje se nadovezala Marija koja je dala glas Nikolini zbog njoj bližeg repertoara ali je smatrala da nisu bili dobri.

– Kompliment za Nikolinu, ozbiljan kompliment kada je u pitanju scena i kostim. Jedna fanstastična promena, međutim program ne- rekla je Šerifovićeva.

Za razliku od njih Ceci su se ovi kandidati dopali i jasno im je poručila da joj se sviđaju, na šta je Saša Popović odgovorio da se i ona njemu sviđa.

Ražnatovićka se našalila da joj direktor da glas, a Snežana je dobacila da je bolje 1000 eura što je ona odbila.

– Šta će mi 1000 eura, trebao je da mi pusti kandidata direktno, ali pamtim ja sve- stavila mu je do znanja.

Mili je dao oba glasa i objasnio zbog čega.

– Ja sam totalno promenio taktiku, počeo sam svojim glasovima da se ulizujem članovima žirija. Ja kad realno glasam sa svima sam u problemu, pa da vidimo dokle ću dogurati što ne znači da nećui da se okrenem na staro- odlučan je Mili što su podržale kolege.

– Od kada si došao ovde, prvi put si pametnu rečenicu rekao- dobacila je Snežana.

Nikolinina energija kupila je Viki Miljković kojoj se njena pojava izuzetno dopala. Ipak, zamerila joj je da oseća veliki pristisak i odgovornost koji utiče da sve bude savršeno.

Đorđe je objasnio kako su on i njegova takmičark aimali temu, i da su se fokusirali na tekstove pesama koje je pevala koji govore o ženskim bićima.

– Almire, tačno onako kako sam ti rekla, kasnio si u drugoj strofi druge pesme. Sve drugo je bilo odlično- poručila je Snežana svom takmičaru.

You might also like