Nevena Marković i Darko Gjorgjeski – (28. 01.)

i – (28. 01.)

Do samo kraja ovog duela žiri se nećkao oko glasanja, da bi nakraju presudio 4:3 u korist Cecinog kandidata.

Mili je prvi dobio reč i bez previše objašnjavanje zaključio kako je ovo glasanje bilo realno s obzirom na greške koje su napravili.

– Ja mogu vanredno da se obratim u Snežanino ime. Ovo nije valjalo ništa, ni jedan ni drugi kandidat. Poslednji ste, večerali niste, načekali ste se i nije fer da odete odmah kući, ali nije bilo dobro– istakao je Boske dok ga je Đurišićka nagovarala da je drugi kandidat bio bolji, međutim on se nije složio i pohvalio je kako je prva kandidatkinja lepša.

Đorđe David pokušao je da dobije reč, što je izrevoltiralo Viki koja mu je odbrusila kako ne mora da čuje njegov sud.

– Ja ćutim celu emisiju, ti pričaš 90 minuta i sada mi kažeš: „Nemoj Đorđe više“- naljutio se David koji je želeo da kaže kako je Darko „ozbiljna fora“ i da ostali članovi to ne mogu da ukapiraju.

– Mi nećemo fore, hoćemo ozbiljne pevače– pobunila se Snežana.

Marija Šerifović složila se da su oba kandidata grešila, ali da prednost daje Darku.

– Maro dobro si rekla, nije to Nevena bilo kako smo se dogovarale i probale, ali ima tu elemenata da se čuje da si vežbama, međutim trema je bila jača– dodala je Bekuta, nakon čega se obratila i Ceca.

– Što se mog kandidata tiče, on mi je tinejdž zvezdica, mora da se doradi, došrafi, energija, otvori usta i smej se bre! Makedonče moje daj mi tu energiju- savetovala ga je Ražnatovićka.

Na kraju je Saša Popović odlučio da Neveni da glas za .

You might also like