Jelena Prole i Julija Petrović – (20. 04.)

i – (20. 04.)

Ceca je na samom početku komentarisanja istakla da je Julila oštećena i da je i ona morala da dobije šesti glas u ovom duelu.

– Mislim da je kandidatkinja broj dva oštećena glasanjem. Prvu pesmu si otpevala fenomenalno. Druga pesma je bila za šou, vesela, ti fenomenalno izgledaš. Mislim da je Mili pogrešio, ali opet njegova je odluka i pravo. Jelenice, lutko, ti imaš nešto. Veselo, pozitivno, u svakom slučaju, devojke bile ste sjajne – rekla je Ceca, dok se Popović odmah umešao:

-Pre nego što žiri nastavi dalje da priča, Julija svi znamo kako pevaš i kakav si repertoar do sada nama predstavljala i ja lično mislim da ova druga pesma uopšte nije za nju. Apsolutni promašaj, ali dobro, recimo Ceci se dopalo, meni apsolutno ne. To nije Julija Petrović.

Viki je i u ovom momentu bila uz svoju kumu, pa je stala u njenu odbranu i dogovorila Saši koji je nakon toga otkrio koje bi pesme Ceca odabrala da se takmiči u „Zvezdama Granda“:

-Ona je otpevala tačno, ništa joj nije falilo – dodala je Viki, a Saša je odmah odgovorio:

-Ceca da se takmiči, iznela bi tu pesmu. Tanja Savić, Andreana Čekić, Slavica Ćukteraš, to je to, ali nije boja glasa za ovu ovde devojku.

Mili je ipak imao sličan stav kao i Saša Popović, pa je istakao da Julija nije prenela pemu koju je otpevala intonativno tačno.

-Viki, nije pitanje da li je tačno otpevala, već da li je iznela pesmu. Neka pogreši, ali da osetimo da kandidat može da iznese pesmu. Pokazala si da znaš da pevaš, ali ta druga pesma za tebe sigurno nije, ali to uopšte nije razlog što sam ja dao Jeleni prednost. Vama je promaklo, Jelena Prole je bila ludilo, i jednu i drugu pesmu si iznela kao gotov proizvod, ona je ozbiljan kandidat – rekao je on.

Ana i Marija su se saglasile da je Jelena bila bolja u ovom duelu, dok je Šerifovićeva iznela i nekoliko zamerki takmičarki koja je pevala njenu pesmu.

-Ako pričamo o tome da Julija Petrović nije za drugu pesmu, možemo da govorimo i da je prva preteška. Ja to nisam zamerila, jer si prvu razvalila, smatrala sam da u drugoj hoćeš malo da se odmoriš i što komfornije dočekaš kraj, meni si bila fenomenalna. Što se Jelene tiče, ti si bomba, ovo je tvoja sezona – kazala je Ana, a Marija se nadovezala:

-Ako treba da prokomentarišem moju pesmu. Ona devojka je narodnjak, ali pogodila si „Ne spominji ljubav“, jako lepo. Ima mikro greškica, ali to se može za lajv izvođenje zanemariti. Odlično je bilo.

Dok je Bosanac iznosio svoje mišljenje, Ceca ga je odmah prekinula, pa mu je rekla da povuče glas, aludirajući na svađu od prvog nastupa.

-Prva kandidatkinja ti si večeras bila bolja za deset kopalja nego prošli put. Ti si otpevala i iznela vrlo zahtevnu pesmu perfektno, odlično si otpevala. Druga kandidatkinja netačno, podržavam Milija – dodao je Bosanac, a Ceca je odbrusila:

-Pa, povuci glas, zašto si joj dao glas? Imaj karakter, imaj stav– rekla je Ceca, dok joj on nije ostao dužan:

-Ajde, alapačo jedna, stani da završim. Spasi me Bože, u ime oca i sina i svetoga duha, Amin. Gospode pomiluj.

Đorđe je u svom izlaganju na kraju podvukao da je Julila odičan pevač, ali da je ju je u ovom krugu koštao izbor pesama.

-Edukacija postoji i kad smo mi mentori u pitanju. Snežana je na početku pokazala meni nešto na šta ću se ja sad nasloniti i reći, svako ima pravo na svoje mišljenje, jer svako od nas ko sedi u žiriju ima pravo da nešto pohvali ili ne. Druga pesma koju je ona pevala, nek ide meni na dušu, jer sam bio siguran da neće postojati nikakav probem zbog prve gde je onaj grandiozni kraj urađen na moju i njenu priču i njene mogućnosti. Međutim, jako mi je žao, smatrao sam da će ovo biti 6:6 iz samo jednog razloga. Pošto je njen repretoar ogroman šta sve može da peva, ja molim direktora cirkusa da ona izađe i publici za dušu otpeva akapelu koju je spremila – na šta će Popović:

Ne može, onda svako ko treba da ide u treba da doda, nema potrebe da vršite pritisak na mene. Ja i dalje tvrdim da je ekstra pevač Julija po meni, ali promašena pesma potpuno – zaključio je on.

You might also like