Hasan Redžić – Sin i Nepoznati druze moj – (26. 11.)

– Sin i Nepoznati druze moj – (26. 11.)

-Sad odjednom navala glasova!- povikao je Voja Nedeljković uzbuđeno dok je brojao tastere.

Takmičar zbunio Sašu Popovića, kad je čuo ko mu je bio mentor nije mogao da veruje: „Pa, nisam te prepoznao“

I čini se da se Hasan odlično pokazao iako je prvi put na Grandovoj sceni budući da je nakon njegovog izvođenja numera Šerifa Konjevića i Halida Muslimovića zasvetlelo šest tastera.

Oku Saše Popovića nije moglo da promakne da se podrška mladog momka iz Bosne itekako uplašila da će njihov brat ostati bez glasova.

-Smorili su se kao rezervni točak!- našalio se voditelj i otkrio da je Hasanov brat čak i zaplakao.

Veliko iznenađenje usledilo je kada je takmičar otkrio da je bivši učesnik „Zvezda Granda“ Emin Redžić Bubi njegov rođak.

Iako je ladić uspeo da oduševi žiri, glasovi Marije Šerifovć i Dragana Stojkovića Bosanca su izostali.

-Boske će da da glas tek kada je nešto baš perfektno. Momak lepo peva. Ne može Boske to tako, ako dečko zna nešto daš mu glas pa ne moraš da ga uzmeš. Svakako će ga neko uzeti- poručio je Popović nakon čega je usledio izbor mentora.

Kako je težak zadatak bio pred mladih Redžićem, Sale je rešio da mu malo pripomogne.

-Ja recimo znam koga bi izabrao da se takmičim jer da se ja takmičim želeo bih da pobedim- dobacio je Saša, dok se takmičar i dalje kolebao između Cece i Viki.

-Aman, šta se dvoumiš?! Je l' mogu da dođem da ti šapnem. Pazi šta radiš!- upozorio ga je, dok se Ceca bunila što ga „navodi“.

„Gutaš te reči“ Probala je sve, a komentar Voje Nedeljkovića pobedio

Nije krio oduševljenje Cecom, ali je ipak na izennađenje izabrao Viki Miljković zbog čega pevačica nije skidala osmeh sa lica.

-Ja znam bre Cecu kao staru paru, dečko se još nije odučio, a Ceca već kaže „Jao dušo moja, srećo“. Navodiš ga da bira tebe!- nastavljao je Sale.

-Ti se bre pravdaš Saši Popoviću, da li si ti normalna?!- bio je komentar Marije Šerifović.

Nakon malo rasprave i mnogo šale, potpuno očekivano, Viki je Hasana primila u svoj tim srećna što će boje njenog tima braniti dobar narodnjak.

You might also like