Milica Kostadinović i Valetina Cvetković – (18. 11.)

i – (18. 11.)

Devojke su na sceni bile prava atrakcija i to ne samo zbog fantastičnih stajlinga, već i zbog onoga što je Saša Popović otkrio.

-Ja ne mogu da verujem da Milica i Valentina pevaju jedna protiv druge! Čuo sam da se poznaju, a one su zapravo kume! Kako ste kume?- rekao je zbunjeno Sale, a Milica je odgovorila:

-Ja sam njoj rekla da bih baš volela da budem sa njom u duelu. A to kako smo kume jer baš komplikovano, pa da ne objašnjavam sada.

–Valentina je od mog bivšeg supruga rođaka- otkrila je Milicina mama.

Žiri je odlučio da glasa u korist Valentine, koja osvojila šest glasova, dok je Ana Bekuta svoj glas dala mladoj Milici.

-Prvi kandidat, vrlo je talnetovana i razdragana. Lepo pričaš znaći da nisi uplašila. Lepo si stilizovana i doterana. Onaj šešir ti skriva lepotu, vodi računa. Što se Vaklentine tiče šteta je velika, kada počneš da radiš sa mentorom sve ovo lepo što ću ti reći ode dođavola. A to je lepo si pevala- počeo je Boske a onda ga je Saša prekinuo budući da je njegovih trideset sekundi za obrazloženje isteklo.

-Meni je jako stalo do njegovog mišljenja. Molim vas da završi. Nisam nikada dobila pozitivan komentar, a baš sam želela– rekla je Valentina, a Popović se našalio.

-Da li je moguće da nikada nisi dobila pozitivan komentar od Bosanca?!- šokiran je bio direktor, a potom odlučio da dozvoli Draganu da priča malo duže.

Šta se dogodilo i kako se Boske snašao u komentarisanju pogledajte u videu ispod:

Scenski stajling i performans pohvalila je i Marija Šerifović, ali i iznela niz kritika na račun njihovog pevanja.

-Nemate pojma! Pojma nemate znači, ali Valentina je u prošlom krugu bila daleko bolja, ne znam šta se sad dogodoilo. Milica je jako mlada i mora još mnogo da vežba. Vrati se pa probaj opet jer ovo nije bilo dobro. Praštajte cure!- iskrena je bila Šerifovićeva, ali njen komentar doveo je do rasprave sa Sašom Popovićem.

–Nije baš tako kako Mara kaže. Ona kad vidi dobre ribe ona ide, rezanje znači!- dobacio je Sale, što je Maru izrevoltiralo:

-To nije tačno! To je glupo što govoriš i nema veze sa mozgom. Nevaspitano je bezobrano je i ogroman si seljak. Ljakse! Sjajno izgledate ali nemate pojma, niste dobro pevale- pobunila se Marija, dok je Boske tvrdio da nije u pravu.

-Počni da govoriš istinu!- povikala je Marija na Bosanca.

Ipak, u njihovu raspravu umešao se Popović koji je tvrdio da su obe takmičarke izuzetno atraktivne, kao i da su pevale vrlo solidno.

Međutim, ovaj duel je izazvao raspravu među čuvenom osmorkom što je dovelo i do svađe ko je seljak, ali i ko je gde rođen.

Da pevanje nije bilo baš sjajno smatrale su i Viki i Bekuta, koja je jedina dala glas Milici kao vetar u leđa.

-Ovo što je Marija rekla može da se kaže i na drugi način. Lepe ste, talentovane, ali ovo večeras nije bilo dobro- dodala je Sneža, a njenom stavu priključila se i Ceca.

-Za nijansu je bila bolja Valentina. Inače, mnogo nestabilnosti, mnogo falša, ali izgledate prelepo, tu greške nema. To nam i treba, ali poradite na tačnosti i ostanite prelepe jer se i to traži!- poručila im je Svetlana.

Ipak, Sale je i dalje tvrdio da su kandidatkinje bile dobre, te se u svom stilu našalio:

-Ali ja kada bih pravio neku zabavu pre bih zvao vas nego Svetlanu zato što nemam dovoljno para da nju platim, jer je puno skupa- nasmejao je direktor sve, dok je Đorđe David bio kratak i jasan:

-Milica veze nema. Valentina, prva pesma je okej, druga ne valja!

You might also like