Hamza Gušić i Rajo Simonović – (23. 06.) – POLUFINALE

i – (23. 06.) –

Prva je svoje glasove ovoga puta obrazložila Ceca Ražnatović.

-Super. Sve je super – prokomentarisala je Ceca, a njena kuma Viki Miljković je potom detaljno objasnila svoje glasanje:

-Dala sam glasove. Zaslužili ste, trudili ste se kroz celo takmičenje, ali opet pokazujete da pucate pod pritiskom. Više volim kad su kandidati spremni da idu na velika dela i kad ne pucaju pod pritiskom. Lošiji ste nego u prethodnim krugovima – rekla je Viki a potom upitala prvom kandidata da razjasni da li je on iz Zagreba ili iz Tuzle.

-Tokom celog takmičenja sam govorio da sam rodom iz Tuzle a živim u Zagrebu, isto kao što neke naše kolege, pojedinci žive vani, pa su iz Bosne – istakao je Hamza, a Sašu Popovića je zanimalo gde je takmičar zapravo rođen.

-U Tuzli – rekao je takmičar na šta je Popović jednim potezom razrešio sve dileme.

-Pa ti si Tuzlak – poručio je Saša.

Draganu Stojkoviću Bosancu ovoga puta su se dopali nastupi kandidata i uputio im je kompliment.

-Odmah sam dao glasove nakon prva 4 ii prvih 8 taktova. Bili ste bombastični – rekao je Boske.

Rokeru u žiriju „Zvezda Granda“ nije se dopao nastup drugog kandidata i nije skrivao razočaranje.

-Rajo, sve je u redu napraviti šou ali ipak je ovde osnova pevanje. Moram da te kritikujem, prošli krug ti je bio za 60 posto bolji kada je intonacija u pitanju, nemoj se ljutiti – poručio je Đorđe David i potom se obratio prvom kandidatu:

-Malo mi je više života falilo ali što se tiče intonacije standardno si okej.

Sve do sada rečeno o tome šta se dešavalo na sceni sumirao je Aleksandar Milić Mili.

-Dva fantastična kandidata za… – rekao je Mili.

Ana Bekuta bila je opravdano ljuta na kandidate.

-Šta nemoj se ljutiti Đorđe? Mi treba ovde da se ljutimo, jer stvarno nije bilo dobro. Rajo, pevao si falš. Jeste bio šou, i spremio si se. Razmišljao si o ovoj polufinalnoj noći. Ali pevanje je bilo… Pogotovo refren „Crnogorko, Crnogorko“. Mora na keca sve, nema uzimanja vazduha, i to te je koštalo glasova. Prva pesma je bila skroz falš, nije ubo ton – rekla je Bekuta, dok je za nastup prvog takmičara imala kratko obrazloženje:

-Hamza, bio si dobar!

Snežana Đurišić se nije slagala sa tvrdnjom da je njen kandidat baš sve pevao u falšu.

-U prvoj pesmi ja nisam čula falš, u drugoj da – rekla je Snežana, a Bekuta joj je pojasnila:

-Nisi čula falš zato što jhe sve pevao falš.

Snežana je poručila svom takmičeru da sam odluči šta će da radi u baražu.

-Ne znam šta ćeš u baražu, koju od ove dve opesme s obzirom da su obe brze. Sam odluči – rekla je Snežana svom kandidatu.

Marija Šerifović uputila je konstruktivne savete svom takmičaru na koji način da se pripremi i šta da učini u baražu kako bi se izborio za prolaz dalje.

-Hamza, dobar si bio. Hajde idi sad odmori lepo, dođi u taj baraž rasterećen i zabavi se. Jako je važno da se zabaviš i da uživaš u onome što radiš o što šalješ ljudima – poručila je Marija svom kandidatu.

You might also like