Branka Šaula i Alem Bajrović – (11. 06.) – četvrtfinale

i – (11. 06.) – trideset deveta emisija – dueli

Kada je trebalo da se prokomentariše duel, svi članovi žirija bili su saglasni da su oba kandidata podbacila.

Ništa me ne pitaj – odgovorila je Ana Bekuta Saši Popoviću i nastavila:

– Ovo nije bilo ni za . Najpre nisam htela da glasam, ali sam morala jer nije bilo dovoljno glasova. Loše, ljudi! Devojka broj jedan kao da nije imala snage, toliko je utanjila. Alen je menjao melodiju tokom prve i druge pesme, bilo je bez energije.

Saša se složio da je kod Bajrovića bilo grešaka u početku, ali je tvrdio da je kasnije odvalio ljudski, dok je Snežana Đurišić istakla da je odabrao pogrešne pesme i da ima pobedničku boju glasa.

Ona se osvrnula i na Brankin nastup za koju je istakla da je promašila prvu pesmu, dok je druga cela bila falš.

– Ono što je savršeno jeste tvoj izgled- rekla je ona, a zatim prokomentarisala da pevanje uopšte nije bilo dobro.

– Znam, tako se i osećam – odgovorila je takmičarka, na šta je Snežana odreagovala i poručila joj: – Nemoj, imaj samopouzdanja. Saberi se za !

Ni Mariji Šerifović nije se dopalo šta su takmičari pokazali na sceni, pa je bez dlake na jeziku osudila njihovo ponašanje.

– U svemu ovome meni nije žao vas, već vaših mentora koji padaju u fras, trude se i izgaraju za vas i onda vi dođete i pojavite se kao da je , a ne borba za top 24. Toga mi je nažalije, vas mi nije žao jer vi birate svoj put- rekla je Mara i dodala:

– Da sam mogla da dam prednost dala bih je kandidatu broj dva.

Dragan Stojković Bosanac prokomentarisao je da je Branka lepo krenula, ali da je “pretegla” u programu pesama i precenila svoje mogućnosti, dok je za Bajrovića istakao da je večeras imao pogrešan repertoar.

Kritike žirija, osim takmičara, pogodile su i mentore. Prvi je reč dobio Đorđe David koji je izjavio da mu uopšte nije svejedno, budući da je na probama najviše radio sa Brankom.

– Jako loš osećaj, ali baš jako loš. Radili smo naporno na njenom vokalu i onda doživim da mi na tonskoj probi kaže da se trese. Ja tu nemam nikakvu moć – istakao je Đorđe, a dok je Ceca branila svog miljenika.

Ona je prokomentarisala da se greške dešavaju čak i profesionalcima, ali da takve stvari nisu za osudu.

You might also like