Novica Bulatović i Mustafa Mehić – (11. 06.) – četvrtfinale

i – (11. 06.) – trideset deveta emisija – dueli

Ipak, preglasavanjem je odlučeno da u direktno ide Mustafa koji je poveo sa 4:3.

Iako su oduševili čuvenu sedmorku sjajnim muzičkim odabirom, žiri im je uputio ozbiljne zamerke, posebno na račun mladog Bosanca zbog druge pesme.

– Ovo nije moj fazon muzike, ali po mom mišljenju je Mustafa Mehić bolji pevač. Ali u drugoj pesmi je bilo puno faulova, nešto mu nisam verovao – rekao je Đorđe David i dodao da je leptir mašna prvog kanidata prevagnula da mu da glas.

Ceca Ražnatović je istakla da su kandidati neuporedivi, budući da su dva stilski različiti, a zatim se osvrnula na Đorđev komentar da Mustafi nije verovao tokom izvođenja Sinanovog hita.

– Mene tvoji promašaji ne zanimaju i ne kažnjavam to, jer si ozbiljan pevač. Možda ti nije dan – pravdala ga je, dok je Novicu pohvalila i za stajling i za pevanje.

– Odlični ste bili. Dala sam prednost drugom takmičaru jer je pevao teži program, a i bolji je pevač – dodala je Snežana Đurišić, a slično mišljenje delio je i Dragan Stojković Bosanac. On je prokomentarisao da su oba kandidata bila dobra, ali je zamerio Mehiću na ritmu tokom druge pesme, a zatim dodao da je kvalitetan pevač.

Ana Bekuta pohvalila je prvo mladog Novicu, ali je prednost dala njegovom protivnik, što je i objasnila.

– U prvoj pesmi je pokazao bolje pevačko znanje, ima lep raspon i legla mu je prva pesma – obrazoložila je ona, dok je Mili dodao da je Mustafa siguran takmičar, ali mu je zbog toga uputio i kritiku.

– Sigurnost se oseća kod nas, ali ne kod tebe. Ne vidim više tvoju želju i ambiciju da se pokažeš sve od sebe – konstatovao je Mili, a takmičar mu odgovorio:

– Baš sam umoran i jednostavno mi nije dan!

Nakon komentara stručnog žirija, reč su dobili mentori, a prva se oglasila Marija koja nije mogla da sakrije razočarenje.

– U meni kipti, hoću da poludim, da pošizim – poručila je vidno uznemirena Mara, a zatim zamolila svog miljenika da ponavlja za njom.

– Dragi i cenjeni žiri, beskrajno sam vam zahvalan što ste me pustili u sledeći krug direktno jer ovo nije pevanje za direktno – bile su Marijine reči koje je njen kandidat bez razmišljanja ponovio.

Nakon toga, Saša Popović posavetovao ga je da promeni poslednji deo rečenice i poruči da je to ipak bilo pevanje za direktan prolazak.

– Baš te briga, ti si pevačina, prošao si u polufinale – zaključio je Popović.

You might also like