Senad Kadrijević i Jovana Veljković – (11. 02.)

i – (11. 02.)

Čim su stali na veliku Gradovu scenu, odmah se videlo da su imali manje treme nego u prvom krugu, a čulo se i videlo da su i pevački napredovali izneđu dva nastupa. Kako su pesme odmicale tako su pristizali i glasovi žirija, a iz ovog duela niko nije prošao direktno. Senad je dobio pet glasova, a Jovana tri i tako će oboje ponovo pevati u baražu.

Nakon nastupa žiri je dao svoj sud, a uputili su i nekoliko kritika na račun oba kandidata, ali su ih pohvalili napredak koji se desio u proteklom periodu.

-Mislim da je ovo realno stanje, Senad je za komicu bio bolji, ali ti ne otvaraš usta, pomeraš mikrofon, ništa ja ne razumem, mislim da druga pesma nije za tebe. Nit' znaš šta pevaš, ni kakva je to pesma, ni šta ta Grčka znači, udaljen si planetama od te ideje. Kandidatkinja broj dva, ovo je bio jedan lagan zadnji red u autobusu, ekskurzijski program, samo fali gitara – rekla je Marija, a onda se Mili saglasio sa njenim mišljenjem.

-Mislim da niko nije za šest, da nije Marija to uradila ja bih presekao, ima potencijala ima svega, ali mislim da je večeras bio pogrešan odabir pesama. Mislim da si dobar kandidat i da treba da ideš u . Drugi kandidat mnogo grešaka, dosadan repertoar i dosadno je izgledalo sve to- dodao je Mili.

Đorđe je ipak bio drugačijeg mišljenja, pa je pohvalio drugu takmičarku i dao joj podršku.

-Meni je ova druga pesma bila dobra što se repertoara tiče, imala si dosta faulova u drugoj pesmi nego u prvoj. Ti meni nisi dosadna na stejdžu – rekao je roker.

Bosanac je kao i uvek na početku izlaganja udario kontru kolegama iz žirija, pa je sa osmehom na licu poručio:

-Ja stvarno ne razumem ove komentare, bez uvrede. Pazi, ja sam glasao za oba kandidata, bili su ne mogu biti bolji, ja stvarno ne razumem vas. Meni kada se ne sviđa nešto ja ne glasam, a ne ovako.

Nakon toga se Saša umešao i objasnio zbog čega je harmonikaš dao ovakav komentar:

-Idu komentari žirija, Ceca nervozna, ne sviđa joj se šta žiri priča pre Bosanca, ustaje nervozno sa stolice i gleda u njega. On vidi da je frka, i odmah kaže sve je bilo dobro –rekao je on, a Ceca je dodala:

-Pustite čoveka da završi rečenicu. Boske, završi ti šta si hteo, pusti provokatore – kazala je ona, a onda je on nastavio da hvali njenog takmičara na sva usta.

-Prva pesma, lepa boja glasa, nastup, ma znaš kako je to bilo, duga pesma još bolja. Šalim se, mislim da druga pesma nije za tebe. Ja sam rekao realno druga pesma nije za tebe, možeš biti moderan i bez ovih pesama. Kandidatkinja broj dva, bez obzira na faulove, meni se druga pesma svidela pa sam ti dao glas, meni nisi bila dosadna, rekao sam sve što i Đorđe, a on ti nije dao glas – poručio je Bosanac.

David na ove reči nije mogao da ostane imun, pa je poručio:

-Bosanac, brkovi ti kvare mozak, nisam ja rekao da je dosadna nego Mili.

-Ceco, samo da ti kažem, pređi u ovaj tabor gde su muzika i znanje, dođi ovde gde ti je mesto – pecnuo je ponovo Boske.

Viki je odmah stala u odbranu „tabora“ pa je poručila kolegama da ne razumeju te veze i da će Ceca ostati tu gde je i bila do sada.

-Oni takve veze ne razumeju i nikada neće razumeti, ali mislim da su mladi i da mogu da uče. Senad je bio za šest isto kao i moj Josip, bio je za šet i tačka. Jovana ti dobro izgledaš, ali večeras nije bilo tvoje veče – kazala je Viki.

Ceca i Ana su na kraju zaključile ovu raspravu, a Ražnatovićka je imala jednu snažnu poruku za žiri.

-Ja se obraćam onima koji nisu glasali, nema šta da se kažem onima koji su dali glas, mi smo istomišljenici. Marija nije dala glas jer ona u principu ne daje glasove pevačima kao što si ti Senade, jer misli da niko ne može da otpeva Adila, i tada je teško zadobiti njen glas. Ovo je i mislim da preterijemo sa kriterijumima, ti si bio za šest. Ko čuje, on čuje i odmaknuti mikrofon, šta da ti kažem – rekla je Ceca.

-Ja sam shvatila da si ti Jovana ptrebala da pevaš drugu pesmu sa pola tona više, mislim da u baražu otpevaš tako, zamolićemo naše divne tonce, drži se, biće to dobro – zaključičla je Bekuta.

You might also like