Natalija Joksimović i Sidik Šabanović – (11. 06.) – četvrtfinale

i – (11. 06.) – trideset deveta emisija – dueli

Posle šestica stručnog tima, usledilo je preglasavanje u kojem je prednost od 4:2 dobila Natalija, što je takmičarku iznenadilo. Prvo nije mogla da veruje šta vidi i čuje, te je čučnula na sred scene i počela da plače.

Od sreće i radosti što ide u , njena mentorka izašla je na scenu kako bi joj čestitala, ali je i utešila, budući da se Natalija tresla.

– Jesmo li to hteli?! Suze radosnice- konstatovala je mentorka, dok je takmičarka nema od šoka,ali sa osmehom samo klimala glavom.

Saša Popović je objasnio da je Natalija ispala iz takmičenja, ali da je od svog mentora dobila zlatni glas.

– Mi smo Nataliju vratili kao poslednjeg takmičara pred polufinale i Ceca je odlično spremila, evo ruke – rekao je Saša Popović, nakon čega se oglasio i žiri.

– Ja prva nemam šta da kažem, odlična oba kandidata – izjavila je Marija Šerifović, dok je Viki Miljković dodala:

– Nijanse su bile u pitanju, bravo i za takmičare i za mentore!

– Najbolji Natalijin nastup od kad se pojavila u takmičenju ove godine – dodao je Đorđe David, sa čim su se svi složili.

Mili je istakao da je Natalija na dobrom putu da postane zvezda i da ima sve predispozicije za to, samo da se sad “baci” na trening i ples. I Ana Bekuta delila je njegovo mišljenje i dodala da je zaista bila odlična za svoje godine, posebno je žiri oduševila izvođenjem prve, zahtevne pesme.

– Odvalila je- dodao je Džordž, na šta se nadovezao Dragana Stojković Bosanac:

– Meni je Sidik bio bolji, lepši i iskusniji program. Sidik ima divnu boju glasa, pravi sevdalija!

Natalijina mentorka je za kraj dodala da je zaista bila odlična i da je uradila sve kako su vežbale, što je čini veoma ponosnom.

Ništa manje hvale za svog kandidata nije imala ni Snežana koja je svom miljeniku poručila da i u baražu peva kao i do sad – najbolje što zna.

You might also like