Nikolina Milosavljević i Lidija Matić – (23. 06.) – POLUFINALE

i – (23. 06.) –

Kreativni direktor Granda, Saša Popović je objasnio pravila u polufinalu, a otkrio je da je on taj koji odlučuje ko ide dikretno u veliko koje je na programu sutra od 21h.

-Sanja ti nećeš nikoga moći da proglasiš večeras prva, zato što je moj sedmi glas. On je odlučujići, samo sa sedam glasova se ide. Da su sada obe osvojile po šest glasova, ja bih presudio i poslao jednu u finale. Znači šestica ne garantuje da neko ide u finale – rekao je on.

Nakon nastupa i glasanja, žiri je dao svoje komentare, a čuvena osmorka je uputila nekoliko kritika i saveta na račun pevanja obe takmičarke.

-Nikolina, srčana si, dobra energija, ti to sve radiš dobro, dopadaš mi se. Što se Lidije tiče, polako se oslobađaš, ali nedovoljno, scena ne trpi tremu i kalklaciju. Izađeš i srcem pevaš, kao što to radi Nikolina – rekla je Ana, dok je Bosanac kratko objasnio zbog čega nije glaso:

-Mnogo je više trebalo za finale, nije dovoljno za moj ukus. Bile ste lepe, razdragane, željne pobede, ali uplašene.

Marija i Mili su bili kratki u svojim komentarima, a oboje su imali jasne poruke za takmičarke koje su otvorile ovo veče.

–Mislim da je bezveze da komentarišem sada posle deset meseci borbe. Lagana prednost Nikoini, kanidatkinja broj dva, nije ti dan danas, nisi dobro pevala, nije to ta devojka – rekla je ona, a Mili se šaljivo nadovezao:

-Dva odlična kanidata za !

Đorđe i Viki su se saglasili da blagu prednost daju Nikolinu, ali su oboje naglasili Lidiji da mora da se oslobodi treme koju ima.

Na kraju su mentoke dale svoje završne reči i obe su poželele sreću Lidiji i Nikolini u baražu.

-Lidija, nisam te navikla ovakvu, nemaš čega da se bojiš. Ono što si, budi u baražu – rekla je Snežana, dok je Ceca samo dodala da su ove bile odlične.

You might also like