Beta Sudar i Aleksandra Ivanov – (06. 01.)

i – (06. 01.)

Dve mlade i talentovane devojke pokazale su svojim pevanjem i nastupom da su rođene za scenu, ali to nije bilo dovoljno žiriju koji im je dodelio pet glasova i mesto u baražu.

Ova odluka je razbesnela Mariju Šerifović koja je Aleksandrina mentorka, a koja je odmah nakon nastupa uz teške reči napustila emisiju.

-Onaj prvi par je dobio šest, a njih dve ne! Vi ste poremećeni, u najmanju ruku poremećeni. To je sve što ću ja da kažem i ne želim u ovome uopšte da učestvujem. Aleksandra, razbila si, neću da sedim ovde – rekla je Marija i napustila emisju.

Đole je u svom izlaganju prozvao Bosanca koji nije dao glas Aleksandri pa zato ni on nije dao Beti, a onda se Marija vatila i nastavila da besni zbog odluke žirija.

-Danas je druga emisija kako mi radimo sa takmičarima i ne želim da razgovaram sa nekim da li treba da glasa za nekoga ili ne. Ja vas molim da mi se do kraja sezone tim povodom ne obrati niko, ali niko – dodala je Marija.

Kako Bosanac i Đorđe nisu dali jedan glas pa je ostalo pet prema pet, Snežana je iskoritila priliku da kaže da ta odluka ipak nije fer.

-Mi smo svi merodavni da kažemo, i uvek ćemo naći grešku i u našem pevanju, a ne kod njih koji su treći put ovde. Ovo je apsolutno bezobrazno, ako smo pustili direktno ona dva momka i njih dve treba da idu dalje – kazala je Snežana.

Bosanac je ipak iskoristio priliku da kaže svoj stav, a u svom izlaganju je istakao zbog čega je Aleksandri dao glas.

-Broj jedan, sve tvoje visine, bilo je dosta nečistih tonova, tvoja boja glasa je kao kroz krpu da si pevala. Najvažnija stvar, dosta nesigurnosti to je meni presudilo da bi drugoj takmičarki dao glas. Prva pesma dobra, druga pesma sve doneseno, ja čestitam i kao da sam slušao pesmu koju si ti snimila – rekao je Bosanac.

You might also like