Ivan Miljković i Armin Zukić – (06. 01.)

i – (06. 01.)

Momci su dali sve od sebe da se pokažu najbolje na Gradovoj sceni, a tome svedoče i glasovi stručnog žirija. Ivan i Armin su osvojili šest glasova, pa su ponovo pevali jednu pesmu bez muzike.

I nakon drugog pevanja, situacija je bila ista, obojica su dobili po tri glasa, pa je na Saši Popoviću ostala odluka da presudi kod odmah ide dalje, a ko će ponovo pevati u baražu.

-Vidim da su obojica uedjnačeni, to govore vaši glasovi – rekao je Saša Popović dok su članovi žirija priznali da su teško doneli ovu odluku nakon nastupa.

Pre nego što je doneo odluku, Popović je pozvao mentorke da kažu svoj stav, a obe su se grčevito borile za svoje pevače.

-Ja ne želim da komentarišem tuđeg takmičara, nikada to ne radim. Meni je Ivan bio dobar, bolji u drugoj pesmi nego u prvoj. Sada ako već moram da kažem u baražnom pevanju si bio bolji daleko od takmičara broj dva – rekla je Marija, dok se Ana odmah nadovezala.

-Nije tačno! Tvoj takmičar je bio tih i nesiguran u odnosu na mog koji je bio snažan i siguran.

Iako se Saša Popović dugo dvoumio kako će doneti ovu odluku, ipak je Ceca uspela da ga nagovori da pusti oba takmičara dalje. Kako je rekla pravila su tu da bi se kršila i ponosno je istakla da se čuda dešavaju u Zvezdama Granda.

You might also like