Ines Guberinić – Hajde onda ništa i Kao da me nema tu – (07. 01.)

– Hajde onda ništa i Kao da me nema tu – (07. 01.)

Nakon otpevane druge pesme „Kao da me nema tu“ žiri je presudio i nagradio je sa 6 glasova.

– Imala je malo tremu to se vidi po stavu ramena da se zgrčila. Ti devojčice sjajno pevaš i svaka ti čast- rekla je Ceca, a kritike i pohvale pale su i od Bosketa.

– Meni si bila u prvoj pesmi fantastična sve, tako se peva, tako se pesma donosi, takav izraz. U drugoj pesmi nisi samo ti pala, pašće mnogi koji se budu usudili da je pevaju zbog te modulacije. Ti si beskrajno talentovana, ali moraš više da radiš- dao je svoj sud Bosanac.

Mili, kao neko ko joj nije dao glas, smatrao je da je zasluženo dobila 6 glasova i da nije bilo prostora za više zbog grešaka koje je pravila, ali i kako njegov glas ne bi izostao da je situacija bila na „klimavim nogama“ jer čuje da je talentovana.

– Važno je da shvatiš koliko mora da se radi da bi bila bolja i iz kruga u krug fasinirala žiri. Moraš mnogo da radiš na novim stvarima sa mentorom na ponašanju, govoru tela i raznoraznim stvarima koje jedna pevačka zverka mora da poseduje– poručila joj je Marija.

Takmičarka je za mentora izabrala Mariju Šerifović koja je odmah odgovorila da može, i upitala je šta je u horoskopu pa zakukala kada je čula.

– Rak sam u horoskopu, u podznaku blizanac- sa osmehom je otkrila Ines.

You might also like