Boban Bole Lazić i Elsan Pilica – (02. 03.)

Boban Bole Lazić i – (02. 03.)

Kako je žiri bio neodlučan, morao je da reaguje Saša Popović koji je još jednom napomenuo da pravila moraju da se poštuju.

-Ne morate vi da glasate na osnovu ovog baraža, dali ste već po šest glasova. Ja sam mogao da kažem samo kome dajete prednost bez ovog baraža i samo da se odlučite za jednog ili drugog. Znam da vam je ovo samo otežalo, jer su mnogo bolji bili u pesama gde su imali matrice – rekao je Popović.

Na kraju su odlučili da ipak glasaju, pa je Elsan prošao dalje, dok će Boban ponovo večeras pevati u baražu. Nakon toga, žiri je dao svoje komentare, a tu su naveli šta im se nije dopalo kod oba nastupa.

Pre toga, Boban je rekao da je pesmu za akapela pevanje odabrao samo zbog Kebe i da je imao spremnu neku drugu, a Kojić je odmah odgovorio.

-Bobane, ja ti nisam ništa nametnuo. Pitao sam samo da li znaš da je pevaš i ako znaš pevaj je – rekao je Keba.

Marija je zatim dodala da ima dosta zamerki na pevanje i Bobana i Elsana, dok je u izlaganju istakla šta joj je najviše zasmetalo.

-Nisam srećna, znaju da budu bolji. Bobane, večeras si mi bio umoran, ali mi se dopalo što ne vičeš kao onomad, to sam te zamolila u prošlom krugu, prihvatio si. Pilica, prva pesma dobra, druga nema pojma, to nema veze sa mozgom, nisi bio falš. Generalno dobro pevaš – rekla je Marija, a Bosanac se nadovezao:

-Meni je važno da su ova moja Antonija i Sidik prošli. Glasao sam za obojicu da ne budem zao. Jedan savet imam za Bobana, to već godinama pričam, kad je tiho onda je tiho. Ti možeš da se dereš koliko hoćeš, a da ne budeš jak. Možeš samo da pričaš tiho, a da budeš ubedljiv. To će Keba da ti objasni i nemoj da napadaš mentora, to ti je greška. Pilice, večeras si bio od svih tvojih nastupa najbolji.

Snežana i Đorđe su dodali da je Pilica bio dobar u prvoj pesmi, a Bobana su savetovali da ne kalkuliše sa odabirom pesama. Mili rekao da Bobanu ne treba da imitira pevače čije pesme peva, već treba da peva svojim glasom.

Na kraju su mentori dali svoje završne reči, Viki i Keba, dok je Kojić dao još nekoliko saveta Bobanu na samom kraju.

-Bobane, drago mi je da je Bosanac rekao istu stvar kao i ja, a to je dinamika, Mili je rekao da nema imitacije, to smo sve pričali na probi. Istina je da oko baražne pesme nismo pričali na probi. Hteo si Džeja i otpevao si – rekao je Keba, a onda je reč dobila Viki:

-Pilice, bio si super, sad sam zadovoljna.

You might also like