Nilvesa Hajdarević i Filip Angov – (28. 01.)

i – (28. 01.)

Nakon prve dve pesme bio je jedan glas koji je Ana Bekuta dala kandidatkinji iz Austrije.

U drugom krugu pesama kandidati su zagrejali atmosferu u studiju. Nilvesa je pevala „Uno momento“, a Filip „Otkači sa mnom do ludila“ i oba kandidata završili su svoje nastupe sa po četiri glasa i tako otišli u .

Takmičare je prva prokomentarisala Ana Bekuta.

–Kandidatkinji sam dala glas još u prvoj pesmi, a htela sam da dam i Filipu glas, ali ga je dala Svetlana. Mislim da je pet glasova bilo previše za tebe, ovo je realan rezultat – objasnila je pevačica.

–Dečku sam dala glas jer ima fenomenalnu energiju, ostavio je utisak na mene. Niste za šest glasova, a on je nekako ostavio bolji utisak od devojke – kratko je rekla Ceca, a sa ove dve dame složio se i Bosanac koji je kandidatu zamerio što ne zna tekst pesme.

-Uglavnom su sve rekli, ali bih prednost dala kandidatu broj dva iako sam za oba glasala jer mislim da je kandidatkinja u drugoj pesmi podbacila – dodala je Snežana Đurišić.

–Tanko, Nilvesa ti mnogo bolje pesvaš. Možda je i odabir pesama presudio, Filipe taman ovoliko glasova koliko si i dobio – kazala je Viki.

-Nilvesa ko te je nagovorio da pevaš ovu, drugu pesmu? – pitao se Đorđe David.

–Misli da je žiri realno glasao. Niste dobili više glasova jer niste savladali strah. On vas je vukao dole. Nilvesa da li si plakala danas? -pitao je Mili svoju kandidatknju koja je rekla da nije plakala, ali da je imala loš dan, na šat je Mili rekao:

–Ovde se ne laže. Nadam se da ćete proći dalje, jer to zaslužujete – zaključio je Mili.

–Filipe ti si bio dobar, ali sa očekivala više. Sušila su ti se usta, nastao je kolaps, imao si tremu i strah. Imaš dobru pesmu za baraž i to je super – zaključila je Marija, a Đorđe se našalio.

–Marija imam pitanje. Da li je i tvoj kandidat plakao na probi? – pitao je Đorđe što je nasmejalo Mariju koja je odgovorila:

-Nije plakao na probi, plakao je kod mene na probi – odgovorila je pevačica kroz osmeh.

You might also like