Josip Nedić i Anđela Anđelić – (11. 02.)

i – (11. 02.)

pesama prošao je bez glasaova, ali je zato nakon drugog rezultat bio pet naprema dva glasa za Josipa koji je dobio šansu da svoje muzičko umeće pokaže još jednom u baražu. Sa druge starne ovakav rezulat za kandidatkinju iz Valjeva značio je kraj takmičenja u ovoj sezoni, a zbog čega je žiritako odlučio prva je prokomentarisala Ana Bekuta.

–Mislim da ovaj dečko nije za direktan prolazak u nastavak takmičenja. Za devojku sam glasala misleći da ima već dva glasa, pa da joj moj glas bude treći kako bi dobila još jednu šansu. Josipe nisi ti loš, ali gde si našao ovu „Ludu devojku“? – pitala je Ana kandidata, a na njene reči odmah je reagovala Viki Miljković.

–Šta sad tome fali? Ovo nije normalno, ko će njima ugoditi? Kada su ister pesme onda kažu da svi biraju iste, a kada nisu onda im opet ne odgovara. Treba da slušate pevača, a ne pesmu. Meni je ova pesma fenomenalna – zaključila je Josipova mentorka.

Dragan Stojković Bosanac sledeći je komentarisao kanididate, a sve je začudila blagost koju je ovog puta iskazao prema takmičarima.

–Kandidatkinjina boja glasa je odlična, izražajnost je super, pa si dobra i kad grešiš. Falš će se popraviti, ali tvoj izgled i nastup koji zastupa i Saša Popović su fenomenalni. Tvoja borba na sceni je bila odlična. Prvi kandidat je imao greške, ali se borio, zameram mu to što je duga pesma bila katastrofa – rekao je kompozitor.

–Slažem se sa Bosancem i smatram da je kandidatkinja trebalo da ide u . Ona super izgleda i ima lepu boju glasa – dodao je takmičarkin mentor Mili.

Viki je zbog Milijevih reči negodovala, na šta joj je on uzvratio:

–Viki, ti kao da prodaješ kupus, pa koji je bolji i jeftiniji.

Snežana Đurišić bila je kratka i odmerena u komentarima, a Ceca je imala slično mišljenje kao i ostali članovi žirija.

–Prvi kandidat mi se svideo, bio je veseo i pozitivan. Što se tiče kandidatkinje slažem se sa kolegama, veruj mi razilazila si se sa pesmom, ali nisam znala da nemaš tri glasa, spasila bih te – rekla je Ceca.

Marija je kratko prokomentarisla da joj se prvi kandidat svideo, ali ne i izbor pese „Luda devojko“, dok je o takmičarki stekla isti utisak kao i njene kolege. Đorđe David ovog puta je bio kratak, a podrlku je priužio kandidatu i zaključio da će se u nastavku takmičenja nadobijati šestica ukoliko mu se mentorka bude više posvetila.

Završnu reč kao i uvek imali su mentori:

-Sa mojim kandidatima se viđam i preko interneta, moj kandidat je bio za šest glasova – rekla je Viki sa kojim se složila Ceca, dok je drugačije mišljenje imao Saša Popović koji se našalio sa folk divom:

-Svetlana, ako ovako nastaviš imaćemo ozbiljan razgovor u četiri oka– rekao je Saša, na šta je Ceca dodala:

–Što se mene tiče možemo u tri jer ću ti jedno izvaditi za moju kumu.

You might also like