Jelena Prole i Tijana Arsenijević – (23. 12.)

i – (23. 12.)

Na samom startu, Saša Popović objasnio je pravila večerašnje emisije.

-Osam devojaka i osam momaka treba da prođu dalje i posle ove druge baražne emisije dobićemo ukupno 64 kandidata i od sledeće subote kreće pakao. Tada kreće mentor protiv mentora- objasnio je Saša, nakon čega su devojke zapevale u duelu.

Glasovi mentora su bili gotovo jednoglasni, a prednost je dobila devojka iz Zrenjanina. Jelena se izborila za sedam glasova, dok je Katarina dobila jedan, od Đorđa Davida.

-Vrlo interesantno, Tijana je pevala pesmu „Trubači“ Marije Šerifović. Znači Maro ti si bila nekada narodnjakuša, to nismo znali! Onda si se preorjentisala- našalio se Popović zbog čega mu je Mara odmah odbrusila.

-Baš sam bila mala kad sam to snimila. A, još kad bi se neko pecao Saša na tvoje fore. Ja ću uvek i zauvek pevati svu muziku ovog sveta koja je lepa, a rekla bih da sam duplo srećna jer mi se sve to i može- poručila je Marija.

S obzirom da su glasovi čuvene osmorke sve rekli, bio je dovoljan samo komentar Marije Šerifović.

-Jelena je bila stabilnija iako nisam pala baš u trans. Eto, lagana prednost za nju. Tijani je u prvoj pesmi trebalo vremena da postigne radnu temperaturu i promukla si, čuje se da vokal nije baš zdrav- konstatovala je Šerifovićeva, a sudeći po onome što je Tijana rekla Mara je bila u pravu.

-Tačno, bolesna sam- dodala je takmičarka.

You might also like