Petar Bulatović i Marija Previšić – (27. 05.)

i – (27. 05.)

Ovaj duel završen je rezultatom pet naprema četiri glasa za Petra Bulatovića, a prvi koji je večeras komenatrisao nastup bio je Aleksandar Milić Mili.

-Bili su podjednaki, sigurno je za , ali ne i za šest. To mora bolje, ova Nina Badrić deluje slabo, kandidat broj jedan šeta sa ritmom malo levo, malo desno – reka je kompozitor, a na njegove reči nadovezala se Marija Šerifović:

-Očekivala sam više od ovog duela. Mislim da je Petar u padu, nešto nije OK. Večeras uopšte nisi bio u ovom studiju niti u fokusu. Tempo ide, a ti nisi u pesmu. Povedi računa, kod kandidatkinje mi se dopala prva pesma.

Ana Bekuta ovog puta je bila blaga prema kandidatima.

-Sa osamnaest godina Petre ti si ovo super odradio, Marija ti si moj favorit od početka takmičenja i bićeš do kraja– rekla je pevačica, a nakon Ane priliku da komentariše kandidate imala je Viki Miljković:

-Dugo sedim u ovom žiriju, desi se da dobrim kandidatima naiđe loš dan. Odlični ste kandidati i veliki potencijali, ali u duelu prednost dajem Petru. Mislim da nisi bio prisutan ovde, imam ja takvog jednog kod kuće. Kod njega su kada je odsutan uvek u pitanju devojčice neke, a kod tebe? – zaključila je Viki, pa se obratila kandidatu koji je kratko odgovorio:

-Moguće da je to razlog.

Nakon izlaganja Viki Miljković ostali članovi žirija su zaključili da je uvek naklonjena kandidatima svoje kume Svetlane Cece Ražnatović, pa su na njeno izlaganja Marija i Ana imale repliku u vidu pesme i zapevale: „Nije kuma dugme“. Njihov potez u studiju je izazvao salvu smeha i dobro raspoloženje.

Završnu reč imali su kao i uvek mentori:

Bosanac je prvo udelio komplimente voditeljki, a zatim se zahvalio svima koji su glasali za njegovog kandiadata.

Ceca je zdušno podržala svog pulena.

-Što se Petra tiče mislim da je oštećen jer je lep i talentovan, apsolutno stvoren za scenu, ali i Marija takođe.

You might also like