Inel Nukić i Dino Suljić – (27. 04.)

Inel i – (27. 04.)

Viki je prva dobila reč i u svom komentaru obrazložila je da nije glasala za Dina zbog toga što je kod Cece u timu kako je tvrdio Saša Popović, već zbog toga što je bio bolji u ovom duelu.

-U ovom duelu mi je Dino bio daleko ubedljiviji, po boji glasa, prezentnosti, jeste da je razlika u godinama. Inel, ti si presladak i bićeš stvarno fantastičan, ali imaš 17 godinica, mlad si. Šta da radimo, treba ti još malo, bićeš bomba. Ali govorim ono što sada čujem, vibrato ti ne nestabilan, sve je to nekako folklorno, neiskusno. Treba ti vremena, ali mislim da će biti fanstastičan, samo kada sazriš – rekla je Viki.

Dragan Stojković Bosanac presudio je svojim povlačenjem glasa da oba takmičara odu u , pa je u svom komentaru otkrio zbog čega je to uradio.

-Smatram da može da bude, ali ne mora da znači da nisu bili za šest glasova. Bio sam blagonaklon tokom pevanja i dao sam oba glasa, hteo sam da dam podstrek, ali kada sam video da jedan ima 6, a drugi 5 i bili ste mi isti, povukao sam, pa neka bude balans– rekao je Boske i nastavio:

– Inel, sam početak pesme bio je nesiguran, glas puca, ovo je takmičenje. Svima govorim, ovde se vi takmičite, ko pogreši, ovaj drugi treba da trlja ruke, a ko ne pogreši treba da bude zadovoljan. Kod druge pesme bilo je problema sa tekstom, sa dikcijom, neubeljivi su bili krajevi, nije bilo kao kada si pevao sa mojim Sidikom, obojica smo se utronjali kako si pevao. Dino, prva pesma bez greške, nadahnuto, emocija, sve si imao, druga pesme nigde veze nema ni sa tobom ni sa pesmom. Na početku si ispao iz ritma, ti si odmah hteo veselji. Tvoji Zeničani će me razapeti, ti si muzičar, sviraš, sedi, pa sviraj tačne tonove.

Snežana je zatim dodala da je saglasna sa Bosancem u većem delu komentara i istakla da joj se kod Dina ipak dopala druga pesma, koja je za ostale članove žirija bila problematična. Za Inela imala je samo jednu zamerku, a to je pucanje glasa, dok odmah se nadovezao Saša Popović koji je imao suprotan stav.

-Meni se to dopalo, dobro pevaš i ja te slušam i čekam kada će to pucanje. Ti si po tome postao poznat, bez toga nema Inela – dodao je Popović.

Mili je i dalje ostao pri stavu od pre par emisija da je Inel budućnost narodne mutzike, dok je i za Dina imao samo reči hvale.

-Inele, ja ću ponoviti da si ti budućnost ovog takmičenja, a ono o čemu oni govore je proizvod tvog mutiranja koje je meni simpatično. Ono što si izveo bilo je fantastično, zbog tvog scenskog nastupa i fokusa koliko si u pesmi. Samo radi, ovo je sigurno posao kojim treba da se baviš. Dino, bilo je grešaka, ali u onim delovima gde si trebao da pokažeš emociju, da proširiš, to si uradio, to je meni za glas odmah -rekao je Mili, dok se Ana Bekuta nadovezala:

-Inele, meni se dopada repertorar koji izvodiš, uvek nađeš pesme u kojima ćeš lepo da plivaš. Mislim da će te greške kod tebe proći, treba ti samo malo vremena i samopouzdanja, to ne dolazi preko noći, samo ćeš se iznenaditi kada vidiš da toga više nema, samo ti malo vremena fali. Dino, bilo je sjajno.

Đorđe je imao samo reči podrške za oba takmičara, a rekao je da je Dino po njegovom mišljenju drugi muški finalista ove sezone.

-Inele, tvoja vaspitanost, čistita i uzdržanost je nešto što je za primer svim muškim takmičarima. Divim se tebi sa tvojih 17 godina na koji način pristupaš ovoj priči. Šaljem poruku drugim takmičarima, i onima koji su duplo stariji od tebe da treba da se ugledaju na tebe. Blago majci što te rodila. Dino, ti si ozbiljna zver, a zbog prve pesme, od ovog kruga smatram da si u mojoj glavi drugi muški finalista – kazao je Đorđe.

Ceca je do samog kraja čekala svoj red kako bi odgovorila Bosancu, a onda je nastao pravi haos.

U raspravi koja je trajala nekoliko minuta sasuli su jedno drugom sve u lice, a Stojković se prekinuo ovu farsu tako što je ustao sa stolice i krenuo da napusti emisiju, a isto je Ceca htela da učini, ali je ipak sela pored njega kako bi se razjasnili.

-Mislim da je Dino oštećen, ali stvarno, ne šalim se. On je večeras pokazao sve, podigao publiku, video se taj žar kod njega Bosanac ga je oštetio iz samo njemu poznatih razloga koje ne smatram relevantim. Ja sam povukla glas kod Mirze, ali sam rekla da su bili za šet, ono što je Bosanac uradio je maliciozno, greške koje je Inel imao, to Dino nije imao. Ogrešio si se, imaš žicu koja je kvarna i ne znam zašto to radiš klincima. Nemoj da radiš ovako pogane stavri – rekla je Ceca, a onda je svađa ekalirala.

Na samom kraju, Marija je dala svoj zaključni komentar koji je sve u studiju nasmejao do suza.

-Sve ovo što su rekli nema pojma. Moj takmičar je trebao da dobije svih šest glasova i da se ova saga završi. Srećno obojici i ajde da vas ne vidim – zaključila je Marija.

You might also like