Julija Petrović i Antonija Čerkez – (23. 03.)

i – (23. 03.)

S obzirom na dva imprsivna preformansa koje su pružile Julija i Antonija, Popović je bez razmišljanja doneo odluku da obe kandidatkinje prođu direktno u naredni krug takmičenja.

Prva je reč dobila Marija Šerifović koja je oduševljeno komentarisala ovaj duel, te je priznala da je večeras potpuno iznenađena zahvaljujući Antoniji Čerkez.

-Sjajan duel. Kandidatkinja broj jedan, u prvoj pesmi si refren nabrijala maksimalno i pevala si jako lepo. Ono što je za mene večeras jedno veliko i najveće iznenađenje je Antonija Čerkez i pevanje prve pesme. Dakle, ti si ili propevala ili rešila da pevaš ozbiljniji program i mene to stvarno raduje. Devojke čestitke, koja god da prođe – rekla je ona.

Dragan Kojić Keba se složio sa Marijinim mišljenjem, pa je čestitao i jednoj i drugoj kandidatkinji na sjajnim izvedbama.

-Julija, u refrenu Jelenine pesme si briljirala. Lepo je rekla Marija, trebalo ti je da uzletiš i kad si uzletela, više niko nije mogao da te spusti, bravo. Antonija, svaka čast – istakao je, a zatim je Viki dodala:

-Fantastične su obe, najviše bih volela da mogu obe da prođu i to zaslužuju sigurno i jedna i druga, mesto im je u sledećem krugu.

Svetlana Ceca Ražnatović takođe se složila sa ostalim kolegama sve što su rekli, a zatim je priznala da joj je jako teško da se odluči koja je bila bolja.

-Julija, već su ti sve rekli što ja takođe mislim. Ti stvarno jako lepo pevaš, pogotovo ovaj , uživala sam kako si trilerisala i kako si nam predstavila emociju, fenomenalno. Antonija, lutko moja, šta da ti kažem. Standardno si dobra, trudiš se, odlične ste bile, jako teška odluka – ispričala je Ceca, a zatim je Snežana dodala:

–Svi isto mislimo, sa tim što bih ja Juliji čestitala za ovu baražnu pesmu, svaka čast.

Mili je iskreno istakao da mu je jedna kandidatkinja bila sigurnija i bolja u večerašnjem duelu, a onda bez razmišljanja rekao da bi voleo da ona prođe direktno dalje.

-Dva odlična kandidata, Julija stvarno svaka čast na trudu, ali meni je Antonija mnogo sigurnija, mnogo bolja i ja mislim da je ona trebala da ode direktno dalje – istakao je Mili, a onda dodao Đorđe David:

-Antonija, čestitam. A ti Julija, životinjo.

Dragan Stojković Bosanac vrlo kratko je komentarisao svoju kandidatkinju uz lepe reči i pohvale.

–Ja bih pohvalio Antoniju na pesmi u akapela pevanju o Mostarima, to je tamo himna. Tako da, bravo – zaključio je Boske.

You might also like