Armin Zukić i Rijad Rahmanović – (23. 03.)

i – (23. 03.)

Keba se odmah nakon njihovog glasanja pobunio i obratio Đorđu koji jedini nije glasao za Armina, što je David protumačio kao kopiranje Milija koji je isto odreagovao u prvom duelu kada je smatrao da je njegova kandidatkinja oštećena.

– Što kopiraš Milija? Mili je original– rekao je roker koji je zatim obrazložio svoje mišljenje:

– Nije imao atraktivan program do te mere da je bilo dosadno, ne mogu da verujem da ste odabrali pesmu od Amadeus benda pored svih hitova koji postoje. Imao je mnogo faulova u programu koji je bio jednostavniji- rekao je Đorđe sa kojim se složila i Snežana.

Za razliku od Davida, Ceca je pohvalila oba kandidata.

– Meni se Armin sviđa, njegova boja, izgled, nastup, ima karakter na sceni. Rijade, standardno si fenomenalan– dodala je Ražnatovićka.

Pored sjajnog nastupa, Mili je pohvalio i Rijadov stajling za koji je zadužena njegova supruga, zbog čega je Saša Popović pozvao Voju da se uključi iz bekstejdža i pokaže Rijadovu lepšu polovinu i ćerkicu.

–Svi koji pevaju ovde se ožene i dobiju decu– prokomentarisao je Popović, a Rijad otkrio kako je njegova ljubavna priča počela pesmom koju je upravo večeras izveo.

– Kada sam prvi put bio u „Zvezdama Granda“ Taške je od mene tražio da pevam „A onda mi pričajte o njoj“ i nikako nisam mogao da navežbam onaj prvi težak deo, a onda mi je tražila sadašnja supruga na jednom nastupu baš tu pesmu i ta iskra se desila– ispričao je takmičar.

Marija i Bosanac su se složili sa komentarima koje su istakla njihove kolege, a prednost su dali Rijadu koji je po njihovom mišljenju bio dominantniji.

Na kraju Keba se složio da njegov kandidat nije imao atraktivan program i otkrio kako nije bio na probi.

You might also like