Dragan Rajković i Goran Dimić – (04. 02.)

i – (04. 02.)

Prvi od članova žirija koji je glasao bio je Đorđe David, a takimčari su završili glasanje rezultatom četiri naprema tri za kandidata broj dva.

Pevačke sposobnosti kandidata prva je prokomentarisala Marija Šerifović.

–Pomislila sam da uopšte neće biti glasova u ovom duelu i da ću ja biti jedina koja je dala glas kandidatima. Gorane, bio si bolji, ali dosta zatvoreno pevaš. Moraš da budeš razgovetan, ne razumem te. Zaslužio si glasove, ali ako ne ispraviš te stvari neće biti dobro za tvoju karijeru. Prvi takmičar, nije bilo dobro – prokomentarisala je pevačica.

Nakon Marije, reč je dobio Dragan Stojković Bosanac.

-Prvi takmičar nije bio dobar ni po jednom elementu sem boje glasa koja je fantastična. Stalno zanosiš na krivini, a nikako da je pogodiš. Muzika je pedanterija, to uvek govorim. Broj dva, drži se prve pese, tog južnjačkog manira pevanja. Ovo drugo sa Šabanom nema veze – objasnio je kompozitor.

Viki je kratko prokomentarisala izvođače:

–Prvi kandidat treba i zaslužuje da ode u . Dragi Gorane, prva pesma je bila fantastična, a za Šabanovu pesmu se slažem sa Bosancem.

Snežana je istakla da joj se kandidati ne dopadaju, ali da im želi sreću u narednok krugu takmičenja.

-Niste mi se dopali, ali želim vam sreću u baražu – kratko je prokomentarisala Đurišićeva, a onda je na red došao i roker:

–Za prvog kandidata sam glasao samo zbog boje glasa, sve ostalo je katastrofa. Kandidat broj dva, slažem se sa Marijom – kazao je Đorđe David.

Ana Bekuta obećala je članovima žirija da će se njen kandidat popraviti u baražu, dok je Ceca ljutito čekla svoj red za komentar.

–Smejaće se u baražu itekako moj kandidat i bolje će pevati – dodala je Ana Bekuta, a onda je Ceca prokomentarisla nastup svog kandidata vidno potrešena zbog broja glasova.

–Što se tiče razgovetnosi i razumnjivosti moram da se obratim žiriju. Beloruskinja nema pojma srpski, popadali ste mrtvi. Pričate mi o objektivnosti, ti Bosanac pogotovo. Ovo dete od sedamaest godina se potrudilo da skine majstora pevanja, Šabana, to nije za pljuvanje nego za pohvalu. Kome si sve davao glasove Bosanac, ovo dete je trebalo da dobije glas bar od tebe, sada blamiraš sam sebe. Nisi fer večeras niti objektivan i tačka.

Nakon izlaganja, pevačica je ljutito napustila žirijsku stolicu.

–Gde ćeš Ceco? Ona je skroz odlepila – rekla je Ana na šta joj je Ceca odgovorila:

–Odlazim, prijatno!

You might also like