Dejan Dačević i Rijad Rahmanović – (06. 04.)

i – (06. 04.)

Dejan Dačević i Rijad Rahmanović otvorili su večerašnju emisiji svojim sjajnim vokalima, a na samom početku došlo je do sukoba kada je Bosanac odlučio da u poslednjoj sekundi povuče svoj glas i izjednači rezultat na 5:5.

– To ne može tako– odmah je ustala Viki koja je mentorka Rijadu i koja je izašla na scenu da čestita svom pulenu koji je prvobitno osvojio svih šest glasova, a zatim je Bosanac obrazložio svoj sud.

– Ovde je bilo prećutno da ih čujemo u natpevavanju, ali Keba je nije glasao– rekao je Stojković.

Kada su počele polemike žirija i nastavk pobude Viki kako je njen kandidat oštećen, Saša Popović pozvao je u pomoć Anu Sević koja je potvrdila da je bilo šest glasova u trenutku kada je došla do takmičara, zbo čega je Sale vratio pomenuti glas.

– Ni u kakvom prećutnom dogovoru nisam učestvovao i nisam psiholog da analiziram Draganove face i ne zanima me šta ti misliš, ja sam glasao srcem i glavom. Dejane, ti si pevao mnogo zahtevnu pesmu i ja sam osetljiv na Šabanove pesme. Bilo je neraspevano, kruto, inače si fenomenalan pevač. Dao sam glas Rijadu jer je Šerifa perfektno otpevao– objasnio je Keba, sa kojim se Bosanac nije složio jer kako tvrdi nije čuo da je Rahmanović tako tačno otpevao Šerifa.

– Tebi srce ima tahikardiju, preskače. Ja ne znam kako ti znaš toliko šta je Šaban pevao, ali dečko je Šabana sašio da ne može biti bolje. Sviraš gitaru i pevaš poštuje, ali da ti sebi daješ za pravo da si producent… Ti ne čuješ boju glasa– očitao je bukvicu Bosanac Kebi, kada se umešala Ceca koja je tvrdila da se Boske smeje i da se ne peca.

– A ti si sad postao avokat i od Bosanca jer Marije nema sada te duša boli. Protiv vas, gospodine, nemam ništa, ali vaše izlaganje neprimereno je ovom formatu, to je nedopustivo– odbrusila je Svetlana Popoviću.

– Dejane, odlično si otpevao, bilo je malih greščica ako ćemo u sitna crevca, ali odlično. Kandidat broj dva je sve vreme falširao, ali to sam zanemarila jer je odlično pevao i zato sam dala glas– obrazložila je Snežana, na šta je odreagovala Viki koja je negirala navedene tvrdnje za njenog kandidata.

Nakon Cecine pohvale oba kandidata reč je dobio Đorđe koji je počeo da šalje Mariji glasovnu poruku u kojoj objašnjava kako je Keba oštetio njenog kandidata Dejana.

– Ajde bre cinkarošu- prekinula ga je Svetlana.

Na kraju , Saša Popović rekao je kako je trebalo da bude 6:6 po njegovom mišljenju jer su obojica bili sjajni.

You might also like