Hasan Redžić i Kseniya Tanu – (18. 03.)

i – (18. 03.)

Ovaj duel završio se rezultatom šest naprema pet, pa je takmičarka pod rednim brojem dva direktno prošla u naredni krug takmičenja i odmah od sreće poletela u zagrljaj svoje mentorke, dok je Viki bila vidno uznemirena što njen takmičar nije otišao direktno u naredni krug, već u :

–Nemoj da me gledaš, počupala sam sve kablove ovde – rekla je Viki Sanji Kužet, a prva koja je dobila reč da prokomentariše nastup ova dva kandidata bila je Ceca Ražnatović.

–Mislim da je Hasan večeras oštećen. Što se kandidatkinje tiče ona je i performer i pevač, moram da te pohavlim, poradila si na izgovoru srpskog jezika. To zaista jeste za šesticu, čestitam ti i protestujem što je kandidat moje kume oštećen – rekla je folk diva, a zatim je Đorđe David preuzeo reč:

–Sa mojim skromnim znanjem narodne muzike mislim da je kandidat broj jedan najtačnije ubacio dinamiku i ukrase od svih do sada. Kandidatkinja se fenomenalno snalazi u muškoj energiji. Alal vam vera ljudi – dodao je roker.

Dragan Stojković Bosanac ovog puta nije bio preterano strog kada je ocenjivanje kandidata u pitanju.

-Meni je prvi bio odličan. Prvu si pesmu denfovao bez potrebe, ima u tebi avaza i treba da ga pustiš. Dao bih ti i ovaj Milijev glas – rekao je harmonikaš, pa dodao:

–Što se tiče kandidatkinje, ja sam zaista uživao u tvom izvođenju. Moj savet je da kada odeš u visinu ne sklanjaš mikrofon.

Ana Bekuta pohvalila je oba kandidata i udelila im savete.

–Hasane imaš odličnu dikciju, sve sam te razumela, ali nemoj da se ustežeš. Pusti glas, bio si dobar. Kseniya, uživala sam zaista, imaš taj scenski pokret, a dobra si i pevačica – Ana Bekuta.

Slično mišljenje kao Ana imala je i Snežana Đurišić.

-Kadnidat mi je bio bolji u drugoj pesmi. Što se tiče Kseniye ti si odlična pevačica i ja ti čestitam – rekla je kratko pevačica.

Milijev glas presudio je da Kseniya ode direktno u narredni krug, a on je objasnio svoju odluku.

-Naravno da sam rešio ovaj duel jer je između ovih nastupa velika razlika i u tome šta ko daje na ovoj sceni, a neko mora da bude realan ovde – rekao je Mili.

Završnu reč imala je Marija Šerifović.

–Kseniya, odlična si bila večeras. Tebi muzika ide kroz vene i celo telo. Ti si retka osoba koja ima veštinu da prenese svu svoju energiju i veštinu. To je zaisata veoma retko- zaključila je ona.

You might also like