Atomska Mina i Jovana Tomić – (03. 02.)

i – (03. 02.)

Retko se dešava da žiri nema zamerku, ali devojke su u tome ovoga puta uspele i to zasluženo.

–Obe devojke su bile fantastične u samom takmičenju, prelepo izgledate. Mina bravo, sad si se probudila, samo prošli krug ti po mom mišljenju nije bio baš najbolji, ali večeras si fantastična. Kod mene je odlučio i to je presudilo da Mini dam glas – rekla je Viki, a kuma Ceca je bila saglasna sa njenim rečima.

–Ja bih rekla identično kao Viki. Fantastične obe, trudile ste se, prelepe ste i blistate večeras. Mina mi je bila bolja u bolja u natpevavanju– dodala je Svetlana.

Mili je poznat po svom humoru te je svojim komentarom uspeo da izazove smeh , ali i zbunjenost među prisutnima.

-Meni Mina večeras nije izgledala dobro, ali je dobro pevala. U stvari, obrnuto. Nije dobro pevala, ali izgleda dobro – rekao je Milić, a dok su ga svi zbunjeno gledali, Viki je uzvratila:

-Šta pričaš ti bre Mili?

-Izgledaš neverovatno. Druga kandidatkinja je isto fantastična. Ja se malo šalim sa Minom, a tebe Jovana nisam locirao kao nekog ko bi bio na samom vrhu, do večeras – priznao je Milić.

Da su devojke pravi raj za uši potvrdio je i Đorđe David koji nije krio oduševljenje duelom koji će se sigurno pamtiti.

-Milina je gledati vas. Kandidatkinja broj jedan, druga pesma koju si pevala, to je ono što sam ja očekivao od tebe konačno, počela si da ujedaš. Šta ti se desilo Jovana u drugom izboru pesme? Da li od treme ili nečega ti je krenulo grlo da crveni i to se čulo ovde u ovom natpevavanju. I samo iz tog razloga sam dao glas Mini – objasnio je roker.

Marija Šerifović je govorila da su obe kandidatkinje bile dobre, ali ističe da je u natpevavanju Mina bila dosta bolja.

-Dobar par, dobre kandidatkinje. Mina ono što je mene najviše od svega iznenadilo je taj „svič“ koji imaš iz narodne muzike u pop. To je još jedno iznenađenje, to mi je strava i insipirativno, pošto se širi spektar onoga što možeš da pevaš. Kandidatkinja broj dva je bila takođe večeras dobra, ali u baražnom pevanju je Mina bila dosta bolja– istakla je Mara.

You might also like