Andrijana Petrušovska i Nermin Handžić – (18. 06.) – četvrtfinale

i – (18. 06.) – četrdeseta emisija – dueli

Saša Popović istakao je kako je iznenađen ovim glasanjem, a zatim dao reč Ani Bekuti koja jedina nije dala 2 glasa.

– Petrušovska, dala si sve od sebe, ali bilo je bez energije, bez borbe. Stavila si ta krila, verovatno su ti teška, pa se nisi pomerila. Pesma “Insomnia” treba da gori ovde, nisam videla ništa od toga. Bila si mi vrlo hladnjikava, ne znam. Glasala sam za Nermina zato što je bolji pevač- smatrala je Bekuta.

Marija je čestitala Nerminu, a zatim objasnila kako joj je kod Andrijane falilo pokreta, ali da je ostalo bilo dobro.

– Andrijana, u interpretaciji druge pesme si zakucala. Meni se toliko to dopalo, svaki performans i svaki put je drugačije. Pesme su bile zahtevne, moraš da budeš tačna, ja te razumem kao pevač. Trebala si da dobiješ 6 glasova. Nermine, ti si jedan šećer i ozbiljan talenat i ova šestica je zaslužena- smatrala je Ceca.

Popović je pre nego što je dao reč sledećem članu žirija upitao Mariju i Cecu kome bi dale prednost u preglasavanju i obe su rekle da bi to bi Nermin.

– Ne sviđa mi se što nema više takvih stajlinga u ovom šou jer znak koliko truda i hrabrosti u to treba uložiti. Što se tiče Nermina, ti si za mene zveda, imaš tu filmsku facu koja pleni tom energijom i ti si rođen za scenu i od mene ćeš zauvek imati glas- istakao je Mili.

Snežana se takođe složila da je Handžić šarmantan, a Andrijana neverovatna pevačica.

– Kao mentor izvinjavam ti se što sam te u ovu situaciju doveo. Ovo večeras je mtv, i ne verujem da je bilo ko ovo uradio jer nema m*da da uradi takvu stvar. Pevaš fenomenalno svoj program kao i dečko što peva svoj. Ovde da je kažem ko bolje peva, to je karjnje tendenciozno. Ovo je domaći zadatak za ova slova iza tebe- objasnio je Đorđe David.

Viki je pohvalila oba kandidata i istakla da je izuzetno ponosna na svog takmičara zbog koga se preznojila kao kada gleda svog sina na tenisu.

You might also like