Daniel Trenchovski – Lažeš zlato, lažeš dušo i Digni ruku – (10. 12.)

– Lažeš zlato, lažeš dušo i Digni ruku – (10. 12.)

Nastup je završio sa pet glasova, a taman toliko je bilo dovoljno da dobije pravo da bira mentora. Kako je pevao rok numere, a od Đorđa Davida dobio panik taster, Saša Popović je zamolio rokera da objasni svoj stav.

-Tanko, uštinuto, zgrčeno. Ogroman problem sa frazama i disanjem. Nemaš glas za prvu pesmu, u drugoj su se pokazale sve falinke tvog disanja na dugim tonovima. Ti ovaj repertoar ne možeš da pevaš. Hoću da kažem samo da je devojka Laura isto iz Pariza koja je bila prošle godine ovde, nemoj da se ljutiš za klasu bolja od tebe. A žiri je njoj nalazio mane – rekao je Đorđe.

Svima je zapalo za oko da je Bosanac dao glas ovom takmičaru, koji je upravo odabrao njega za mentora i dao obrazloženje zbog čega bira baš njega.

-Imam problem sa dikcijom i disanjem i mislim da mi on tu može pomoći najviše od svih -rekao je Daniel, a Boske je posle malo razmišljanja prihvatio saradnju.

-Pozdrav za moj Pariz, jedini grad gde bih živeo osim Beograda je baš Pariz. Znaš li ti još nešto da pevaš osim ovoga, ako znaš uzimam te. Jeste da ima mnogo kandidata, ali uzimam te – kazao je Bosanac, a Saša Popović se odmah nadovezao:

-Bravo Boske majstore. Znaš kakva će gledanost biti u drugom krugu kad ti njega spremiš?

-Znam, zato sam ga i uzeo. Rekli smo dikcija i to će biti ispravljeno. Da ti nađemo neku devojku iz Beograda pa da se lepo izdišeš. Imam samo jedno pitanje, hoćeš ti dolaziti u Beograd na probe ili ja u Pariz? -zaključio je Bosanac kroz smeh.

You might also like