Antonija Čerkez i Dijana Krneta – (27. 01.)

i – (27. 01.)

Neočekivane situacije dešavaju se u „Zvezdama Granda“, a tako je bilo i večeras kada je takmičarka Antonija Čerkez tokom duela sa Dijanom Krnetom izvela Sašu Popovića na scenu.

Ovaj potez izazvao je ovacije u publici, ali i lavinu smeha među članovima žirija.

-Jao, ne njega! Je l' ima on snage sada?! Od kad nije igrao, još od onoga sa Brenom, kad se setim!- dobacio je Voja Nedeljković.

Dok su članovi stručnog žirija nemo posmatrali ovaj prizor, Marija Šerifović je stavila majicu preko glave.

-Saša Popović pobegao sa scene!- našalio se Voja Nedeljković tokom Antonijinog nastupa.

Po odluci žirija u ovom duelu bila je bolja Antonija Čerkez koja je osvojila pet glasova, dok se Dijana izborila za samo jedan manje.

-Lepo si nas zabavila i lepo izgledaš, kao i uvek. Pogodila si pesme, bravo! Dijana me je kupila prvom pesmom, a u drugoj je ljuljala malo sa intonacijom- istakla je Snežana Đurišić, a sličnog stava bila je i nejna koleginica Viki Miljković.

-Mislim da će u ovoj sezoni i u ovom takmičenju Antonija biti jedna od najboljih i najkompletnijih, ima sve što je potrebno da poseduje jedna zvezda Granda. Ona je meni fantastična! U početku je bila malo klimava, ali iz kruga u krug je sve bolja. Krneta, bilo je tanko- poručila je Violeta.

Ni Ceca nije krila da je Antonija odavno prikupila njene simpatje, a trud Dijane Krnete je pohvalila želeći joj sreću u baražu.

-Meni se sviđa što Antonija pravi izlete, malo sa Selmom Bajrami. Čačka malo, ali sve to ima smisla i pije vodu. Dijana, da li si ti iz muzičke porodice, da li ti harmonikaš Dragan Krneta dođe nešto?- zanimalo je Bekutu, međutim takmičarka je otkrila da u njenoj porodici niko nije muzikalan.

Dijanina boja glasa se izuzetno dopala Mariji i Đorđu koji su uprkos tome imali nekoliko kritika na njen račun.

-Dijana, malo si proklizala. Što se Antonije tiče, zanima me šta ti je sa glasom?- rekao je roker.

-Ne znam, sinoć su mi davali infuziju, ne znam šta mi se dogodilo- objasnila je Čerkezova.

S obzirom da Antonija ovoga puta nije dobila Marijin glas, Saša Popović se našalio tvrdeći da je Šerifovićeva ljubormona što nju nije izvela na scenu.

-Neverovatna je razlika koliko malo treba da neke pesme koje odabereš budu strava, do onih koje su manje strava. Da li su to neki izleti, ne znam, ali me to sad već malo nervira. Ako si jednom postavila da nešto bude strava, daj nam ponovo to ‘strava'. Neke tehničke stvari su problem, mada kažeš i da si umorna- poručila je Mara Antoniji.

Kako to obično biva, na samom kraju reč su dobili mentori, a Bosančev komentar nasmejao je sve, pa i samu takmičarku.

-Mi smo vežbali, meni Antonija kaže ‘Još Dragane, ajde još da vežbamo' i eto tako joj je promukao glas. Šalim se naravno! (smeh) Ali jesmo vežbali i malo preterali, čuje se malo u visinama. Bitno je da smo napravili fenomenalan izbor pesama. Jedina mana je to što si izvela Sašu koji ne zna da pleše, dobro si se ti izborila, on je sve vreme bio u kontri- nasmejao je Boske sve.

Ni Miliju se nije dopalo što je Antonija izvela Popovića na scenu te se na taj račun našalio.

-Da si izvela najzgodnijeg to bi bilo u redu, ali kad si izvela Sašu, to je korupcija!- poručio je Mili Čerkezovoj.

-Ona zna ko kosi, a ko vodu nosi. Ona zna to jednostavno!- odgovorio je Popović.

You might also like