Dženan Rakić i Viktorija Lučić – (27. 05.)

i Viktorija Lučić – (27. 05.)

Iako se glasanje nije završilo onako kako su takmičari želeli, svaki savet žirija prihvatili su sa osmehom. Dženan je osvojio pet glasova što znači da će se prvi put boriti u baražu, dok se Viktorija izborila za tri glasa.

-Viktorija ono što si ti nama večeras pokazala je samo tvoja želja i ambicija, da ne ulazim u detalje. Ovo je tvoj najlošiji krug i jako si loše pevala. Kompletan haos, ne znam šta se desilo- iskrena je bila Marija koja je ovoga puta predost dala Dženanu.

Da se pad energije večeras dogodio kod oba kandidata konstatovala je i Viki Miljković.

-Viktorija, prošli put si bila dobra. Utihnula si, nešto te nema. Izgledaš prelepo, ali što se pevanja tiče kao da ti je neko isisao energiju. A Dženane tebe večeras nisam ništa razumela, nisi otvarao usta. Nešto se desilo, ti si za mene jedan od favorita. Volim sve što radiš ali si sada bio muljav- objasnila je Violeta.

Ambiciju i želju kod mlade Viktorije primetio je i pohvalio Bosanac koji se usaglasio sa Marom da pevanje ovoga puta nije bilo najbolje.

-Bez obzira da li je bilo energije, nagradio bih želju za pobedom. Imaš dobru boju glasa, ali si bila niska i zato nisam mogao da ti dam moj glas. Dženanu bih dao glas i da je izašao četvoronoške, ali pošto sam u jednoj emisiji dobio komentar da sam geolog nateralo me je da dođem na probu ranije i preslušam ko šta peva. Prvo pevaš kroz zube, ti imaš osnovnu stvar koja ne valja, pevaš zemljače nazad, ne pevaš u tajmingu. Vuče te matrica. Ništa nisam razumeo šta si pevao prema tome vodi računa o izgovoru teksta. Bosna je sa tobom, imaš šarma i lepote. Geolog je pročeprkao i video šta ne valja. To ti je mana koju tvoj mentor ne čuje jer možda i on tako peva– objasnio je Stojković.

-Al' si se nalupetao! Dado Topić nema nijednu baladu koju peva na keca, vuče unazad. Kada je u pitanju Dino Dvornik on stalno u brzim pesmama ulazi na s. Ljudi će posle ovoga otići na Jutjub i videti da li sam ja u pravu- bunio se Đole, a potom dodao:

-Šta ste se navrzli na dečka još od prošlog kola?!

Raspravu je prekinuo Popović koji je želeo da čuje Milijevo mišljenje.

-Viktorija nije to bilo tako loše. Ja sam morao da glasam jer je Viktorija traila da kupi moju pesmu (smeh) Šalim se, nije to bilo loše i super si izgledala. Ima grešaka ali su to greške koje se brzo popravljaju- rekao je Aleksandar kome se ne dopada izbor Dženanovih numera iako tvrdi da je on fantastičan kandidat.

Da Viktorija ima i stas i glas i da poseduje sve što jedna zvezda treba da ima potvrdila je Sneža Đurišić.

-Ovaj program je samo pretežak za tebe i ako prođeš se baziraj na ono što možeš da izneseš. Dženanu nisam dala glas i ovo treba da mu bude opomena da ne može da peva nerazgovetno- bilo je mišljenje Sneže Đurišić.

Sličnog stava kao i kolege bila je Ana Bekuta, a na samom kraju reč je dobila i Ceca.

-Viktorija je zahvalan kandidat, mnogo se trudi i radi. Mila moja potrudi se u baražu, ja verujem u tebe stoprocentno– rekla je Svetlana.

You might also like