Melisa Zijadić i Đula Drini – (01. 06.) – POLUFINALE

ili – (01. 06.) –

Devojke su dale sve od sebe i još jednom su pokazale da im je mesto u polufinalu, pa su ih tako članovi žirija nagradili sa po šest glasova.

Nakon akapela pevanja rezultat je bio nerešen, pa je pred kreativnim dirktorom „Granda“ bila nikad teža odluka za dvadeset godina koliko emisija postoji.

-Šta je ovo majko moja – rekao je Saša nakon što je video da će on na kraju morati da donese odluku.

Marija Šerifović se obratila u ime čuvene osmorke i održala govor na kraju još jedne uspešne sezone koji je raznežio sve njene kolege.

-Obzirom da je ovo poslednja emisija, poslednji par, želim da se zahvalim svim kolegama na divnoj saradnji. Nije bilo puno tuča i svađa u ovoj sezoni. Želim da se zahvalim svim kandidatima, pogotovo onima koji su nas najviše zabaljvali. Želim da se zahvalim i svim gledaocima koji nas gledaju u neverovatnim brojevima. Ove devojke su kroz čitavo takmičenje bile sjajne, ja bih sada bila licemer kada ne bih rekla da mi je kroz celo takmičenje Đula bila jako draga, bila favorit. Peva divlje, masno, nekako borbeno. Melisa, takođe si večeras pevala lepo, borite se – rekla je Marija Šerifović.

Na ove reči se samo nadovezala Snežana Đurišić koja i nakon nekoliko meseci ne može da veruje da Đula tako snažno peva sa tako malo kilograma.

-Ja bih samo pitala ovu devojčicu koja ima 12 kilograma, odakle ti takav glas? – rekla je Snežana.

Nakon toga Saša Popović je morao da presudi, pa je odlučio da Đula drini prođe direkto u veliko „Zvezda Granda“.

Mlada pevačica je završila u suzama, dok joj je njen mentor Dragan Stojković Bosanac čestitao na svemu što je pokazala u ovoj sezoni, a kako je to izgledalo, pogledajte u videu.

You might also like