Danijel Jovičić i Sara Simeunović – (18. 02.)

i – (18. 02.)

Pre nego što je dao reč članovima žirija, obrazložio je svoj stav Saša Popović koga je ovo glasanje zapanjilo.

– Mislim da je ovo jedno totalno nerealno glasanje i ovo što ste uradili je jedan presedan, neverovatno jer devojka broj dva apsolutno nije za šest glasova. Čak nije ni za pet, evo ja to iskreno kažem– jasan je Popović.

Bosanac je smatrao kako Marijin kandidat nije zalužio i da je načinjena nepravda prema ostalim kandidatima, dok je glasanje za takmičarku iz Milijevog tima za obrazlaganje.

– Kandidat koji greškom ode u baraž ja tu grešku ispravim i ne pustim ga, ali kada neko dobije 6 a nije zaslužio, e to ne mogu da ispravim– istakao je vrhovni sudija, a složila se i Snežana.

– Ovo je bio toliko loš kandidat da je ona u odnosu na njega bila savršena, ali četiri glasa su realna za nju kada se gleda samo ona– rekla je Đurišićka

Kada je Viki počela da objašnja zbog čega je dala glas Sari, Saša je prekinuo i upitao svakog člana da li je ona zaslušila maksimalan broj glasova, za šta su se svi osim Bosanaca i Ane složili da nije dok su njih dvoje rekli da je u poređenju sa Marijinom kandidatom bila bolja i da zbog toga jeste zaslužila.

Izrevoltiran po njegovom mišljenju neprevednim glasanjem, Popović je odlučio da kandidate počne da upoređuje upravo sa njom

Đorđe je rekao kako je prvom kandidatu dao glas jer je u pravilnom intervalu bio falš u obe pesme smatrajući da nije dobro čuo matricu, međutim kada ga je Saša pitao da li je čuo rekao je da jeste, ali da mu je grlo bilo suvo.

Iako je Snežana bila ubeđena da su sva tri glasa za Danijela bila iz sažaljenja, i Viki je kao i David pokušala da odbrani svoj glas kako je čula da ima potencijal što je naljutilo Đurišićku.

– Neko ko peva dve pesme falš sve vreme, ne može bre tačka– povisila je ton Sneža.

Marija je istakla kako je njen kadidat strašno pevao i nije joj bilo jasno šta mu se desilo.

– Nedopustivo je da osoba koja se ovim poslom bavi ne čuje da je u falšu i ne pokuša da se iz tog vrtloga iskobelja- grdila je Danijela mentorka.

Mili je pohvalio žiri za glasove koje su uputili njegovoj kandidatkinji, dok se Saša obratio Sari i rekao kako ne treba njegove reči da shvati lično jer su se one odnosile na odluku žirija.

You might also like